Indrømmelse: Enhedslisten forbundet til voldelig gruppe

SFI har bestilt en rapport om ekstremisme. Som man råber i skoven… Uden at komme ind på kvaliteten, baggrunden m.v. så er der pletvis interessante oplysninger og har afstedkommet interessante kommentarere. Nemlig den at en venstreekstrem, islamofil, voldelig gruppe selv fortæller den har deltagelse af Enhedslisten.

Fra Modkraft (google selv):

Hos Antiracistisk Netværk i Aarhus (ARN Aarhus) kalder man beskyldningen om, at gruppen er antidemokratisk og ekstremistisk for »helt ude i hampen«.

SFI skriver i deres rapport om Antiracistisk Netværk:

»Aktivister forbundet med ARN er kædet sammen med de plakatkampagner, der i 2013 med jævne mellemrum har udstillet navngivne personer på højrefløjen med billede og overskrifter som ”Din nabo er nazist!”«.

Men den anklage bider ikke talsperson for ARN Aarhus, Asbjørn Nielsen,

– De fremlægger i deres rapport ingen dokumentation for deres påstand. Det er tydeligt, at de ikke har snakket med nogen fra vores gruppe eller andre på venstrefløjen, siger han til Modkraft.

Han fortæller, at ARN Aarhus ikke laver særligt meget politisk arbejde for tiden, da man typisk reagerer, ofte med mod-demonstrationer og løbeseddelsuddeling, når og hvis den yderste højrefløj er aktiv.

Netværket består af en lang række venstrefløjspartier, organisationer og enkeltpersoner – herunder Enhedslisten og Kommunistisk Parti – og har tidligere samarbejdet med fagbevægelsen i forbindelse med større arrangementer.

Link: SFI rapporten

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s