V ft kandidat: Vores menneskesyn

BT fortæller idag, at folketingskandidat for partiet Venstre, Kåre Traberg Smidt, i en tale til landsmødet klagede over “vores menneskesyn”.

Han kunne passende starte med, at se på sine egne islamofile holdninger og hvad fundamentet for dem egentlig består i. Blandt andet kan man konstatere, at muhammedansk indvandring indtil videre har haft den pris, at 30.000 danske kvinder er blevet voldtaget. Det tal fremkommer fra en linær frem- og tilbageskrivning af tal opgjort af Det Kriminalpræventive Råd. Men det forhold, at borgerne ikke kan færdes trygt og det forhold, at ophold i et fremmed land ikke er noget man har krav på, betyder åbenbart intet for juristen Traberg.

Fra artiklen:

 

Men manglende bifald stoppede altså ikke Kåre Traberg Smidt i at kritisere sit eget partis udlændingepolitik.

»Det handler om hele vores menneskesyn. Et liberalt, socialt og globalt tænkende menneske, tænker lidt længere end den støjsending, vi ser for tiden. Og derfor mener jeg, at der er utallige muligheder for at angribe regeringen på andre måder, end ved den ’DF-isering som vi ser,« siger han og fortsætter:

»Folk ude i verden er begyndt at se lidt anderledes på Danmark på grund af vores holdning til udlændinge. De lytter til de signaler, vi sender, og desværre også de signaler, vi sender fra Venstre. Det kan godt være, at vi siger, at der er plads til dem, der vil og kan. Men hvad hvis dem, der kan, ikke vil komme hertil på grund af det, vi sender ud i æteren om, at det kun er de rige, de kristne, de højtuddannede, der er velkomne,« revsede Traberg Smidt sine partifæller i salen.

 

Det manglende bifald er dog opløftende. Forhåbentligt bliver den islamofile Traberg ikke valgt.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s