Ladyboy

GRP omtaler mordet og baggrunden her, her, her og her.

Historien har samme potentiale som visse nylige “racist” historier fra USA til, at blive brugt af islamofile venstreorienterede medier i racistiske anti hvide kampagner samt en del andet, så som, at den politiske venstrefløj sammen med Bøsse Mafiaen vil udnytte, hvad der kan kaldes en af hverdagens tragedier.

Sagen er kort, at en US Marine er på bytur og ender op med en skønhed, der på hotellet viser sig, at være en trans. Af en eller anden grund slår han ham ihjel.

Den slags kendes så udemærket fra faglitteratur, litteratur, film, (pop)musik og presse omtale af kriminal sager.

Film: The Crying Game

Musik: Cornelius Wreeswijk (link mangler) skrev en vise om, hvordan han selv blev snydt af en trans og gav ham en omgang med kniven.

Så der er ikke noget nyt i selve sagen. En fagot går med en eller anden, formentlig mod betaling, og fra tid til anden løber disse ind i personer, der når de opdager sagens sammenhæng forløber sig, formentlig i en form for chok. Almindeligvis anerkender de forskellige retskulturere ikke dette chok som tilstrækkeligt til fritagelse for strafansvar, men som grundlag for en mindre strafnedsættelse.

Det nye er, at disse tragedier udnytes hæmnings af den politiske venstrefløj og såkaldt “progressive”. I en dansk sammenhæng kan vi forvente, at de såkaldte “queers” (Enhedslistens homopoliti) starter op med “hvid amerikansk soldat dræber lysebrun homo pga homofobi og racisme”, hvorefter deres vedhæng Berlingske, Politiken og Information følger op med såkaldte artikler.

Man kan i øvrigt bemærker sig, at i Danmark begås lagt de fleste såkaldte “hadforbrydelser” af muhammedanere mod ikke-muhammedanere, ikke mindst jøder og homoer.

 

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s