Professor Bjørnskov er sur

Og derfor får den kulturmarxistiske publikation Des-Information et par på hovedet. Anledningen er en underlødig artikel om økonomi, hvor fakta ignoreres på en måde så man mindes KGB-agenten Jørgen Dragsdahl, der i en længere årrække fik lov til at bruge avisens spalter til at sprede des-information om sikkerhedspolitik.

Bjørnskov konkludere:

 

Undskyld, men hvor er evidensen for at de amerikanske stimulanspakker har haft nogen anden virkning end at få folk til at forlade arbejdsmarkedet? Og handlede en god del af Friedmans bog med Anna Schwartz ikke om, hvordan the Fed havde bidraget til at skabe en boble sidst i 20erne? Information plejer at være både rimeligt velinformeret og informerende, men artiklen i dag er ikke engang Dagbladet Arbejderen eller de værste dage på Politiken værdig.

Måtte professor Bjønskov blive hjemsøgt af et lignende klarsyn når det drejer sig om muhamedansk emigration, islam som fredens religion, og danskernes uvilje mod, at se politikere bortsælge deres land og nation.

Bjørnskov har tidligere argumenteret, at det må handle om ikke-hvid hudfarve, når danskerne ikke er vilde med uhæmmet emigration. UH har naturligvis forståelse for, at den slags argumenter meget vel kan være født af spillet om akademiske jobs, men kønt er det ikke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s