Biskopper anstifter folkemord

Og de er ude af stand til, at fortolke biblen, hvilket man ellers kunne forvente var en kompetance hos folk med en embedseksamen i teologi.

De tre musketere, eller skulle man nærmere skrive islams lejesvende?, aktuelt er det Biskop i Roskilde Stift Peter Fischer-Møller, Marianne Christiansen, Haderslev stift og Biskop i Aarhus Stift Kjeld Holm, der er ude på en påvirkningsmission, der vil føre til flere drab og voldtægter på danskere i den pågående jihad.

Marianne Christensen har begået et indlæge i JP, hvor hun med afsæt i lignelsen om den bamhjertige samritaner forlanger flere jihadister til Danmark. Holm og Fischer-Møller bakker op.

Påførte mord og voldtægter, blandt andet, er omfattet af folkedrabs konventionen og er i øvrigt kriminelt selv uden konventionen. Det der skal bevises i en given sag er ikke at en given person havde forsæt til mord og voldtægt, men forsæt til de handlinger der førte til det. Og der vel næppe nogen, der vil hævde, at Christensen ikke havde til hensigt at fremme muhamedansk invasion af Danmark med sit indlæg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s