Find en hudfarve

I avislingen Ekstra Bladet, hvis hovedformål er, at trykke prostitutions annoncer for det kulturmarxistiske blad Politiken, har man fået øje på en FB post af Mogens Camre. Camre skriver i følge EB:

‘Jeg havde en underlig fornemmelse, da jeg så DR1’s tv-avis her til aften. En journalist, som ser ud til at stamme fra Mellemøsten, interviewer en integrationsminister, som er inder. De drøfter, hvordan folkevandringen bedst kan få plads i Danmark.

Deres pejlemærker er konventioner, som er vedtaget af folk i fremmede lande, uden at danskerne er blevet hørt.

Folk fra fremmede kulturer bestemmer, hvad der skal ske med dette land. Danskernes rolle er at arbejde og betale skat,’ skrev han.

 

Det får Ulrik Haagerup ifølge løgne fabrikanten Al-Ritzau til:

I DR vil vi bedømmes på vores professionalisme ikke på vores køn, seksualitet eller etniske baggrund. Jeg læser det, som Mogens Camre har skrevet, som kritik af den faglighed, en af vores værter har, alene baseret på hans hudfarve. Det, synes jeg, ikke er i orden, siger Haagerup til Ritzau.

 

TILLÆG:

Bemærk i øvrigt, at Camres egentlige ærinde, nemlig at en politiker og en sjovnalist konspirer om at holde befolkninge udenfor indflydelse på et bestemt politk område ikke kommenteres. Og den påstand er langt, langt grovere, end den simple konstatering af fakta, at de to er fremmede i forhold til Danmark og danskerne.

I sin essens beskylder Camre dem for at være anti-demokrater.

Men det kan åbenbart ikke hidse dem op. Eller rettere, det gør det nok, men for at slippe af krogen belyver man så Camre med hudfarve-racisme.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s