Camre slår igen

Søndag kunne BT.dk fortælle at Camre var i “flyverskjul”. Den artikel er så fjernet fra nettet igen.

Onsdag har Camre så et læserbrev i JP.dk.

Araberne er ved at erobre Europa. Ikke med kampvogne, men med barnevogne, som Gadaffi forudsagde. Det er ganske vist især unge friske mænd, som strømmer ind i disse dage, men de er kun fortroppen. Bagefter kommer konerne, børnene, fædrene og mødrene, fætrene og kusinerne, onklerne og tanterne.

Da flygtningekonventionen blev underskrevet, havde den meget begrænsede følger og kunne vedtages af Folketinget. Men som den bruges i dag, indebærer den suverænitetsafgivelse, og det kan kun ske ved folkeafstemning. Hvis konventionerne kom til folkeafstemning, ville de falde med et brag. Den massive folkevandring angriber direkte det danske velfærdssamfund, men regeringen har givet op og vil tvinge os til at acceptere, at landet ødelægges. Hvor længe vil den danske befolkning se på en regering, som skader landets interesser så massivt, som det sker i øjeblikket? Konventionerne må opsiges, statskassen må lukkes, flygtningene hjemsendes og grænserne bevogtes. Dette er Danmark, ikke et arabisk eller afrikansk land.

 

Og heri har Camre aldeles ret. Folketinget har ikke mandat til, at iværksætte masse immigration ind i danmark, uden om en folkeafstemning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s