Multikulturen viser sig igen

Fra sin sande side

BT fortæller at en “ung mand”* er blevet dræbt i et slagsmål i Nivå og at han blev indbragt til hospital. fra BT:

 

»Det sendte vi selvfølgelig folk ud til, og ikke særlig lang tid efter bliver vi også anmodet om personale til Hillerød skadestue, hvor der er noget tumult. Der bliver indbragt en svært tilskadekommen ung mand,« siger politikommissær Keld Olesen ved Nordsjællands Politi.

 

Ifølge denne rapport (s 8) udgør andelen af “fremmede”* i området hvor hændelsen fandt sted 41% og i Fredensborg kommune som sådan 12%

Den lokal gymnastik forening skriver i en projekt beskrivelse:

 

I den del af Fredensborg Kommune hvor foreningen holder til, ligger der 4 store skoler relativt tæt på hinanden, og befolkningen i Nivå og Kokkedal bor relativt tæt, hvilket letter problemer i forhold til transport etc. Det er også i Nivå og Kokkedal, at der bor mange etniske minoriteter. Projektets omdrejningspunkt er selv sagt løsning af problematikker omkring overvægt, men grundet befolkningssammensætningen samt den relativt større prævalens af overvægt blandt etniske minoriteter[*] vil projektet også få en karakter af at være integrationsfremmende. Det er velkendt, at børn af etniske minoriteter ikke i så høj grad som etniske danske børn er aktive i fritids- og foreningslivet. Med et projekt som dette, der også har forankring af fritidsaktivitet for børnene som et fokuspunkt, vil vi uden tvivl bidrage til en integration af børn og familier i fritids- og foreningslivet samt de deraf afledte positive konsekvenser.

 

Måske gymnastikforeningen også blandt de positive effekter skulle have skrevet noget om deltagelse i gadesport og frivilligt redningsarbejde.

 

Relateret til multikultur*: http://www.bt.dk/politik/syngende-aktivister-afbryder-folketingsdebat

* Ord som multikultur, ung mand, unge, minioritet(er) etc. etc. dækker som oftest over arabisering/islamisering

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s