Homo skulle belyves med racisme

Og pilen peger på Flemming Platz som den, der ville gøre det.

 

Ifølge altid grundige Uriaspostens transkription af redaktør på Berlingske Lisbeth Knudsen i “Presselogen” ville en person tæt på Københavns  socialborgmester, Jesper Christensen, forsyne Berlingske med en historie om, at Tingbjerg præsten Ulrich Vogel skulle have sagt eller gjort noget “racistisk”

Fra transkriptionen:

 

Lisbeth Knudsen: Jeg bliver nødt til at sige. Jeg sidder her med en mail fra en person som er meget tæt på socialborgmesteren, som forsøger at indgå en byttehandel med os, hvis vi vil være med til at svine præsten til som racist, og beskrive hvor racistisk han er. Det synes jeg vidner om, hvad det er der foregår i Tingbjerg.

 

Et hurtigt google opslag på hvem der er spindoktor for socialborgmester Jesper Christensen giver svaret Flemming Platz. Og det afslører at han så sent som 2013 forsøgte sig med et forebyggende angreb af netop den type: Fra mediawatch.dk.

 

”Det er ikke i orden, at embedsmænd fylder vores kilder med forkerte oplysninger. Alle vores kilder er blevet ringet op med påstande om, at hele vores historie bygger på én kilde, at vi var ude på at hænge de unge ud, og at vi havde manipuleret med de unges udtalelser,” sagde hun[chef for TV Avisen, kommunisten Naja Nielsen] i Presselogen.

Platz havde denne kommentar:

”Jeg synes, det er underligt, at DR nu pludselig er bange for pressen selv. Det var Berlingske, der selv ringede og bad om aktindsigt i korrespondancen mellem DR og Københavns Kommune, fordi de godt kunne se, at der var et eller andet ravruskende galt, og at de her (skjulte, red.) optagelser var helt unødvendige. Fagbladet Journalisten og BT har også interesseret sig for sagen. Det er altså noget, de selv har fundet på. Det er ikke noget, jeg har lavet,” siger Flemming Platz til Presselogen.

 

UH vil snarest pr. mail spørge Platz:

Kan du afvise, at det er dig der har sendt pågældende mail til Lisbeth Knudsen?

Hvis det er dig, hvor i består materialet angående racisme?

Tillæg:

Platz på Kforum.

Problemstillingen med journalister der ikke vil udlevere kilder/mails her på UH.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s