Jensen møder neger

I Danmark importere socialdemokrater, Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, radigalninge m.m.fl. muhamedanere fordi de ønsker et folkemord begået på danskerne. Socialdemokraten Mogens Jensen har været på studietur for personligt, at møde en massemorder.

Hvem gaven til venstre er vides ikke.

mjensen i afrika

På Uriasposten er der yderligere om negerens baggrund.

Hos EB forklarer den islamofile socialistiske jødehader Trine Pertou Mach, hvorfor Mogens bare er uheldig, sådan at løbe ind i den forkerte photo op. Måske hun selv har mænget sig med socialistiske massemordere?

Yderliger: Det vides ikke hvorvidt Mogens Jensen eventuelt har et homofilt forhold til negeren, Emmerson Mnangagwa, men det er dog normalt i de kredse at forberede nedturen. Således har Mnangagwas chef, Mugabe, forberedt familiens flugt til asien. Det ser ikke ud til, at han selv tror på at kinas kommunist parti vil beskytte ham. (han og Emmerson er maoistiske socialister), jf ejendoms opkøb.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grace_Mugabe

Utvivlsomt kan Mugabe vel dog påregne en eller anden form form for ientervention fra EUSSR hvis det går galt. EUSSR beskytter allerede den socialist/maoistiske massemorder Jose Sison.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jose_Maria_Sison

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s