falske Jesus-socialdemokratiske typer

UH har ingen ide om hvorfor de folkemorderiske, islamofile kommunister på U-landsnyt viderebringer den slags. Men læs det her.

Fra artiklen:

 

”This is called development, they said, and we are here to raise your awareness.” (One Day I Will Write About this Place, side 56)

Sådan beskriver den kenyanske forfatter Binyavanga Wainaina i sit erindringsværk ’One Day I Will Write About the Place’ et møde mellem europæiske udviklingsarbejdere og kenyanere.

”Det er derfor, jeg stadig holder af Karen Blixen på trods af al min modstand mod hende – i det mindste havde hun modet til at rejse af sted,” siger Binyavanga Wainaina, der samtidig opfordrer europæiske politikere til at støtte unges lyst til eventyr.

”Jeg har mødt en masse amerikanere ude på eventyr, der kommer af egen kraft bare for at udbygge deres CV. Men ikke på en falsk Jesus-socialdemokratisk måde, som er rituelt institutionaliseret. I ved ikke engang, hvordan man møder nogen på en bar for bare at sidde og snakke,” siger Binyanga Wainaina.

Hvis Danmark skal associeres med andet end biogastoiletter og Karen Blixen, er der ifølge Binyavanga Wainaina behov for, at den gensidige dialog og udveksling mellem Kenya og Danmark bliver styrket.

”’Nymphomaniac’ (Lars von Triers film fra 2013, red.) landede på mit bord en dag som en gave fra en selvlært animator. Det gør en større forskel end alle mulige møder med alle de rituelt skyldige frivillig-typer,” siger Binyavanga Wainaina.

”Hvorfor har vi ikke fortjent, at Danmark sender deres bedste tænkere til Kenya? En præsentation af en stor dansk tænker på Nairobi Universitet ville være god diplomacy – og langt mere effektivt end endnu en præsentation af et biogastoilet og dansk godhed,” konkuderer Binyanvanga Wainaina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s