Valgkampen – Socialdemokrater bruger lig

Skattesvindleren Thorning, der pt sidder på statsminister posten blæste med sin nytårs tale og en socialdemokratisk kampagne valgkampen i gang. Hvilket vel betyder, at valget kommer  sidst i maj eller først i juni.

Udover det så bemærker UH, at den muhammedanske løgnefabrikant, Al-Ritzau, som vanligt støtter op om de islamofile. Og det giver sig bizarre udslag.

Således sendte Al-Ritzau et kort notits om en totalt ukendt (i hvert fald uden for socialdemokratiske kredse i Roskilde og omegn) socialdemokrats død ud i telegrammøllen.

Ingrid Bo Larsen blev valgt ind i Folketinget i midten af 1980’erne, og hun blev af flere spået en stor politisk karriere, men et skrøbeligt helbred satte en stoppe for det. Inden hun blev valgt ind i Folketinget, var hun formand for Socialdemokraterne i den lokale partiforening i Roskilde.

Indtil videre er modsvaret fra oppositionen på den Socialdemokratiske kampagne afventende. I stedet for en omkostnings tung modkampagne, svare man igen med mikroløfter, hvilket Søs Marie Serup har et indlæg om på BT.dk. Logikken er klar nok. Man holder krudtet tørt og forbereder sig.

Udfordringen med mikro-løfter er, at de folk, der interesserer sig voldsomt for et bestemt lille område, og som bliver lovet det, har det med at huske rigtigt godt. Bare spørg Carsten Hansen. Folk i Svendborg kunne godt huske løftet om akutfunktionen, da den blev lukket. Og så kan de blive rigtigt sure.

Omvendt set fra den socialdemokratiske side, så giver en kampagne nu, kun mening hvis man vil holde valget før sommerferie perioden. Selv hvis man har/havde penge til, at holde kampagnen i gang hen over sommeren, så vil kampagnen som sådan være glemt af de fleste i ferie tiden. Og hvad man så har opnået er meget få stemmer til en utroligt høj styk pris. Medmindre budgettet er ubegrænset eller med mindre kampagne er en meget billig potomkin kulisse, der skal narre fjenden, så er det næppe noget man kaster sig ud i.

Hvis ellers ikke det handler om, at man har erkendt i S, at man er så meget bagud, at gambling med valgkampbudgettet er eneste mulighed.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s