Selverkendelse?

På UH er skønnet at indtil videre har 30.000 danske kvinder lagt krop til en jihad voldtægt. Tilbage i 2001, mere præcist d. 10. september havde Samarbejds-Politiken en artikel, hvor to talsmænd for muhammedanske organisationer udtalte sig.

Fra artiklen:

»Vi føler, at vi har et ansvar som muslimske ungdomsorganisationer. Der er ikke længere nogen, der kan afvise, at der er et problem. Det må vi være med til at løse«, siger Babar Baig fra Minhaj ul-Quran.

Sammen med Foreningen af Muslimske Studerende (FASM) og Organisationen af Pakistanske Studerende og Akademikere (OPSA) vil Minhaj ul-Quran organisere demonstrationer i København, Odense og Århus med budskabet om, at voldtægt er i strid med islam.

»Vi er meget, meget frustrerede over udviklingen. Og vi vil forsøge at få samtlige indvandrerorganisationer med«, siger formanden for FASM, Fatih Alev.

Demonstrationerne skal følges op af debatmøder, hvor repræsentanter for muslimske organisationer, kriminologer og politiet deltager.

»Der skal sendes et helt klart signal til de unge og til resten af samfundet om, at voldtægt intet har med islamisk religion eller kultur at gøre«, siger Babar Baig.

Organisationerne vil samtidig gå i gang med mere opsøgende arbejde over for unge med baggrund i muslimske kulturer.

»Vi skal forsøge at rette op på dem med åndelighed, religion og social omsorg. Jeg tror, at de unge som begår voldtægt er kulturelt forvirrede og har massive sociale problemer«, siger Fatih Alev.

»Vi er nødt til at undersøge, om der er en speciel problematik og hvad der i givet fald kan gøres ved den«, siger rådets formand, professor dr. jur. Eva Smith.

Tillæg.

Når de omtalte muhammdanske demonstrationer udblev, så er forklaring nok, at dagen efter artiklen udkom, 11. september 2001, fløj nogle muhammedanere et flyvemaskiner ind i nogle huse ovre i New York.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s