Opstandelse

En afdød saudier, Abdulla, forårsager opstandelse i det fascistiske parti Enhedslisten. Partiets talsmand i lejer- og tortur spørgsmål, Nikolaj Villumsen (han afløste Frank Aaen, der var trænet af KGB i netop lejer- og tortur spørgsmål) giver ondt af sig i BT over en vis Frederiks deltagelse i et sammenrend, der skal hylde den afdøde. Fra BT:

»Det undrer mig dybt, at Danmark officielt besøger og ærer den afdøde diktator på et tidspunkt, hvor demokratiforkæmpere sidder fængslet og også bliver udsat for pisk. Det er dybt underligt, at Danmark har den tilgang,« siger Nikolaj Villumsen.

Han vil nu rette sin undren mod udenrigsminister Martin Lidegaard (R):

»Jeg vil konkret bede udenrigsministeren redegøre for, om det virkelig er dansk udenrigspolitik at ære den afdøde diktator kong Abdullah og støtte kongediktaturet i Saudi-Arabien.«

Hvad han forventer, at få ud af det står hen i det uvisse. Og UH undre sig over, at islamofile stiller den slags spørgsmål til hverandre.

Tillæg:

Henrik Qvortrup har på twitter en hjerneblødning, hvor han postulere at Kongehuset har ligget i med Rumæniens Ceaucescu og styret i Bahrain. Qvortrup er selvfølgelige udemærket klar over, at Kongehuset blot gør hvad de bliver bedt om af politikerne.

Hvad angår Elefant ordnen til Chachescu er Qvortrup selvfølgelig godt klar over at det var kræfter i især de Radigale der fik udvirket dette. Og med hensyn til Bahrain, at det er de islamofile politikere der har presset det igennem. Qvortrop henviser i øvrigt til Samarbejds-Politken, der i en artikel beskrev afdøde som “progressiv”, hvad Samarbejds-Politiken så måtte lægger i det ord.

qballtwitter#1

 

One comment

  1. Jeg kan ikke forstå hvad problemet er? Hvorfor hyler Enhedslisten sådan op, når de er så glade for de mosker som Saudi Arabien (og andre terror stater) er sponsor for her i Danmark.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s