Nyt lavpunkt for BT

På BT har Jacob Staelhelin begået en leder artikel, der går i rette med DFs Martin Henriksen, som på sin side har været så fornuftig, at have opfordret til boycott af FØTEX efter at forretningen gav sig til, af hensyn til muhammedanske velfærds emigranter fra Syrien, at skilte på arabisk. Og BT har virkelig haft et par skæverter på det sidste. Således lagde man sig halen på Redox og dagbladet Arbejderen og udnævnte bl.a. en SFer til en del af en påstået nazistiske højrefløj.

-Uanset nazisme er en venstrefløjs ideologi, en af socialismens og kulturmarxismens underkategorier.

Ydermere bruger den sjovnalistiske glædespige Jesper Vestergaard Larsen Rene Karpantschof som kilde. Rene Karpantschof er velkendt som løgnefabrikant og nær ven af Blekingegadebanden. Løgnefabrikationen gik bl.a. udover Henrik Gade Jensen, som Karpantschof sammen med et par journalistiske glædespiger, David Trads og Rasmus Lindboe, beløj med “nazisme”.

Fra Jacob Stalins lederartikel:

For hvad der står tilbage, når alt overflødigt er skåret fra i Martin Henriksens udtalelser, er ikke specielt charmerende. Det er en modvilje mod islam som helhed. I DFs optik handler sagen om, at man lefler for en befolkningsgruppe, der forsøger at tvinge hele det danske samfund til at ændre sig for at tilgodese nogle fås behov. Den tolkning er skudt langt over målet, og når man begynder at beskylde et supermarked for at ødelægge dansk kultur ved at hænge et skilt op til en særlig gruppe kunder, så knækker filmen for alvor.

Hvor går grænsen så? Skal alle skilte i Danmark være på dansk? I så fald vil en del restauranter og butikker i de større byer få alvorlige problemer, når menukort eller opslag på tysk, engelsk, kinesisk eller russisk skal fjernes. Det er en helt absurd tanke, der da for alvor kunne gå verden rundt, med billedet af Danmark som et selvtilstrækkeligt og lukket land til følge.

Stalin har naturligvis ret i, at en forretning må og har retten til at servicere deres kunder som de finder bedst, inklusive retten til, at afvise bestemte kundegrupper, der gør sig bemærkede ved en adfærd der ødelægger forretningen. Men koblingen til den gamle traver om “…billedet af Danmark som et selvtilstrækkeligt og lukket land til følge.” er ude i skoven og rendyrket islamofil propaganda.

At Danmark fører en udlændinge politik, der tillader muhammdansk emigration ind i landet får ikke “udlandet” til at se os ikke-selvtilstrækkelige, men som idioter.

Og BT køre videre i samme spor og gengiver et interviwe med den amerikanske ambassadør: den homofile Rufus Gifford:

Burde vi være bedre til at invitere fremmede indenfor? Kunne vi lære af USA på det område?

»I mine øjne skal alle være mere åbne over for forskellighed, så danskere skal være bedre til at invitere fremmede ind på samme måde som amerikanere skal være det. Forskellighed, diversitet i et samfund er altid et plus. Det gør dig bedre som land og det gør dig bedre som enkeltindivid.«

»Jeg voksede op i verdens hvideste by, der var ingen forskellighed overhovedet, men min far indprentede i mig fra en meget tidlig alder, at andre mennesker gør dig bedre. Hvert eneste menneske, du møder på gaden, der er anderledes end dig, styrker dig, og det behøver ikke at være et menneske af en anderledes race eller religion.«

»Ofte bliver det forenklet til kun at handle om race eller religion. Pointen er, at du begrænser dig selv, hvis dit univers er for homogent, hvis dit univers ligner dig selv for meget.«

Well, “…bedre til at invitere fremmede…” skal normalt oversættes til, at affinde sig med monstrøst influx af muhammedanere og de ødelæggelser det medføre, her i blandt aflivning af homofile, og “Ofte bliver det forenklet til kun at handle om race eller religion.” skal forstås som, at hvis du ikke er enig med “os” og gør som “vi” siger, så kalder vi dig nazist og racist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s