Sennels uge

Sennels uge.

Neden for er der en stribe links som dokumentere dækningen Sennels samt, nogle links der dokumentere, at han har ret hvad problemet med indavl i muhammedanske familier angår.

Anekdotisk vil jeg så bidrage med en egen oplevelse.

En i familien var på et tidspunkt skolepsykolog i Nykøbing Falster. Hun kunne så berette om, eller i hvert fald gjorde hun det, hvor store problemer indavlen bland lolliker og falstringe gav anledning til. Siden hen ”arbejdede” hun så med muhammedaner import, vidst nok i regi af Dansk Flygtningehjælp. Hun var og er selvfølgelig godt klar over de problemer muhammedanere skaber omkring sig, men i hendes optik er det blot noget de racistiske dansker (og hvide i almindelighed) har fortjent at blive udsat for. Såsom analvoldtægt af 10 årige børn. Så kan de lære det.

Hendes arbejdsmetode udi belyvning er og var noget mere sofistikerede end det vi ser fra eksempelvis Jan Hobys side. Den kan kaldes anticiperet heksejagt. Man sørge for på forhånd, at sprede påstande ud, som så ligger og venter på, at en eller anden modsiger dem, hvorefter nogle andre kan udføre modangrebet. In casu belyvning med såkaldt ”racisme”. Eller endnu bedre: Jødehad i den hitlerske aftapning; skyldes alle problemerne i mellemøsten måske ikke de israelske overgreb på den uskyldige civilbefolkning?

https://hodja.wordpress.com/category/islam/indavl/

https://hodja.wordpress.com/2015/01/29/45-af-arabere-er-indavlede-ifolge-arabisk-ekspert/

http://www.uriasposten.net/archives/63486#comments

http://www.uriasposten.net/archives/63489#comments

http://www.uriasposten.net/archives/63431#comments

http://www.uriasposten.net/archives/63361#comments

 

Tillæg:

Samarbejds-Politiken mener, at have fundet snavs på nogle DF medlemmer/relaterede på diverse FB-fora. Bl.a. citeres følgende:

»Det er så tydeligt, at det er ren indavl. Havde det været en hunderace, ville man gøre alt for at stoppe formeringen og forbyde racen«, (J.F.)

Altså nogenlunde hvad en venstreekstrem skolepsykolg fra Nykøbing sagde om lollikker og falstringe. Så nu venter vi spændt på en henvendelse fra Samarbejds-Politiken, der sikkert gerne påtager sig opgaven med lidt offentliggørelse.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s