Islam møder mangfoldighed

Mandag aften vil et sammenrend kaldet “København for mangfoldighed”, endnu en organisation sat på skinner af Enhedslistens væbnede gren, AFA, endnu engang holde en moddemonstration. En af talerne er ingen ringere end den moderate islamist Tanwir Ahmad. Tilbage i 2002, hvor Ahmad var valgt til Københavnsborgerepræsentation for det islamofile parti, de Radigale, skrev en kommunist et indlæg i partiavisen “Arbejderen”, hvor det blev forklaret hvad Ahmad stod for og hvad sharia er for en størrelse. Fra Artiklen:

Det er utroligt og nærmest latterligt, at de radikale politikere, accepterede Sherin Khankhans forslag om, at man måtte fordømme de barbariske handlinger men ikke de lovgivninger, heriblandt sharia – loven, der gør disse handlinger legale og lovlige!
Det er næsten ikke til at tro, at de radikale i København i så høj grad har vist naivitet i denne sag! Eller er det måske fordi de stadigvæk lider af ‘halal hippies sygdom’. En sygdom der gør det svært at kunne se forskellen mellem en reaktionære og en menneskelig holdning, og hvor man i respektens navn bøjer sig overfor de mest utænkelige tankegange!
Da islamisterne i Iran, Afghanistan og Sudan kom til magten, var der ikke ret mange der var i tvivl om, at islamisterne med sharia-loven i hånden var i gang med at islamisere samfundet. De islamiske kræfter var ikke selv et eneste sekund i tvivl om at stening, hals- og håndhugning, henrettelse af de vantro og homoseksuelle, tvangstilsløring af kvinder og krænkelse af kvindernes basale menneskerettigheder var og er en del af de islamiske lov med udgangspunkt i Koranen.
Det er forundrende, at de radikale så nemt kan bøje sig for en tynd og uvirkelig forklaring fra en euroislamist som Sherin Khankhan og så hurtigt acceptere ikke at kalde en spade for en spade.

Tilbage i 1930 og 40erne havde de tyske socialister, anført af Adolf Hitler, også et tæt samarbejde med islam.

Manden med den hvide turban (uden bombe) er den navnkundige stormufti af Jerusalem og onkel til den berygtede terrorist Yassir Arafat, chef for PLO. Det danske kommunist parti, VS, arbejdede tæt sammen en af PLOs underafdelinger, PFLP. Det stod bl.a. Anne Grethe Holmsgaard, Lone Johnsen (gift med Niels Stockmarr, forældre til Leila “Khalid” Stockmarr) og den nuværende radigale politiker Jacob Martin Erle for.

Advertisements

2 comments

 1. København for mangfoldighed=Had mod den hvide Danske mand.

  Undskyld jeg arbejder fra 6 morgen til 3 om eftermiddagen, for at kunne betale min SKAT, så kulturberigerene kan havde det godt.

  Den dag Enhedslisten og AFA bliver sat op på linje for at få halsen skåret over af islamisterne, vil de stadigvæk smile og råbe højt, VI ER DE GODE!

  Like

  1. Jeg mangler en EDIT knap 🙂

   Africa for the Africans; Asia for the Asians, White countries for everybody.

   No one is flooding African countries with millions of non-Africans, and giving them Affirmative Action, special rights, privileges and free health-care.

   No one is flooding Asian countries with millions of non-Asians, and giving them Affirmative Action, special rights, privileges and free health-care.

   Only White countries are being forced to do this; White traitors are supporting it, White children are suffering from it. It is GENOCIDE.

   WHITE POLITICIANS ARE GUILTY OF NOT SPEAKING OUT AGAINST THIS WHITE GENOCIDE.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s