Jan Hobys værdikamp

I forbindelse med hetzen for at få fyret psykolog Nicolai Sennels, der ledes af kommunisten Jan Hoby, og på det politiske plan har de to socialdemokrater Jonas Bjørn Jensen og Lars Aslan Rasmussen med som belyvende daglejere for kommunisterne i LFS er der en sand sump af detaljer.

En interessant detalje ved Jan Hoby: Hans smag for guld. Der er ikke noget nyt i, at de lønnede medlemmer i den såkaldte fagbevægelse har et frit og bjergsomt forhold til penge, ikke mindst andres penge.

På billedet herunder (beskåret screencap fra Lorry) er i nederste højre hjørne, på håndledet af Hoby, er havde der ligner et Rolex Datejust II i guld og stål. Uret udbydes til omkring 60k dkk. I baggrunden en lubhudlende plakat af den socialistiske massemorder Lenin. Pris ukendt, men det var over en million døde.

 

hobys guldværdiFra FOA, der har kommunisten Dennis Kristensen som formand, kongres i 2010, ses Hoby med samme ur samt et par tunge guldringe på fingrene. Via kommunistiske KPnetTvs propaganda kanal på youtube. Bemærk i øvrigt påklædningen, der ikke just ser ud til at være stangtøj.

 

hobys guldværdi #2Man kan jo spørge sig om det eventuelt er et lån fra fagforeningen, der har finansieret uret eller om det eventuelt er lånt et andet sted.

Tillæg:

Kollega Kim på Uriasposten er mere velbevandret i Rolex vintage end jeg er, og oplyser der er tale om et ældre Submarine til cirka 40k.

I mellemtiden finder Hobys FB-venner det lavt, ad homminien etc. Det gør jeg sådan set også, men minder om, hvordan venstreekstreme islamofile brugte og bruger f.eks Trolex og Løkkes helt efter bogen flyrejser på 1′ klasse.

Morsomt i øvrigt, at den gammle støtte for de socialistiske massemord i Vietnam, Mogens Lykketoft, det næste års tid konsekvent skal flyve 1’klasse – helt efter bogen – på vegne af FN. Men det har jo nok noget at gøre med, at en kammeraterne ikke skal rejse i sæk og askese på parti tjenesterejserne.

Kim har et par citater, der plankes:

“Hizbollah er hverken en fascistisk- eller en terrororganisation. Fascismens historiske funktion er at smadre arbejderklassen, ødelægge dens organisationer og undertrykke politiske frihedsrettigheder, når magthaverne er ude af stand til at regere og dominere ved hjælp af det demokratiske maskineri.” (Jan Hoby i Berlingske, 31. juli 2006, Hizbollahs ret til selvforsvar)

“Det er ikke alle pædagoger, der er i stand til at rumme den mangfoldighed, som dem fra Hizb-ut-Tahrir og så mange andre forældre kan repræsentere.” (Jan Hoby i Berlingske Tidende via TV2.dk, 17. juni 2007, Pædagog: Overdrevet børnehavekup)

– Hoby er tydeligvis klar over hvad han gør; en facsist på mission.

 

2 comments

  1. Fra pålidelig kilde ved jeg, at Dennis Kristensen og kumpaner slev bor på luxushotel mens de menige medlemmer bor på hummere, når FOA holder kongres.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s