Tid til boycott

Der er arrangeret en mindehøjtidlighed ved Krudttønden på Østerbro i København.

Bag det står de to Københavnske politikere Lars Aslan Rasmussen og Anna Mee Allerslev. Og det er netop problemet. Begge er berygtede for deres islamofili og har aktivt arbejdet med, at lukke munden på folk, der ikke stiltiende ser på islamiseringen af samfundet. Lars Aslan senest ved at agere fidibus for venstreekstremisten Jan Hoby og forlange Nicolai Sennels fyret. Anna Mee har blandt andet været politisk bagmand for blå øjene kampagnen, her og her, som med bl.a. Simon Kvamm som posterboy, belyver danskere med at de skulle være racister.

Lad dem dyppe deres hænder i blodet fra de tusindvis af ofre for islamiseringen, men lad dem gøre det alene.

Tillæg:

I BT berettes det, her og her, at Finn Nørgaard der blev dræbt ved Krudtønden var engageret i ytringsfrihedspørgsmålet. En kommentator på Uriasposten, Historyman, oplyser i en kommentar:

De gange jeg talte med ham [Finn Nørgaard] udspecificerende han at netop Islam, baseret på Koranen som et grundlæggenden samfunds problem. Han deltog i flere møder [i Trykkefrihedsselskabet] bla. et med Gert Wilders og det med Mark Steyn. Begge gange talte jeg med ham og han var meget klar i sin negative holdning til Islam og navnlig Koranen. Det kan selvfølgelig være at jeg tager fejl, eller han måske bare ville “falde ind” i tilskuermængden, men jeg tror det ikke.

 

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s