Navne og forbud

Lars Hedegaaard er, fremgår det flere steder bl.a. her og her, blevet sigtet for at have offentliggjort navnet på den person der forsøgte at myrde ham. Atentatmanden arbejder for at fremme islam og muhammedanismen og det er formentlig i det lys man skal finde hans motiv. I linkene fremgår det i øvrigt, at visse medier allerede har været ude for, at forklare landsbytosser og kældermennesker, at det ikke har noget med islam at gøre. Intet. Men måske har der været tale om manglende pottetræning. I hvertfald kan man også læse, at han har haft problemer med toilet hygiejne.

Navnet på den sigtede og efterlyste er Bilal Hassan. Hans danske advokat er den berygtede terroradvokat Thorkild Høyer, som især er kendt for at føre sine sager i medierne.

En domstol har udstedt forbud mod at oplyse navn eller andet der kan identificere den efterlyste.

UH drives ikke i eller fra en dansk jurisdiktion.

 

Advertisements

3 comments

  1. Well
   Det er måske lidt nemt. Men jeg kan godt få øje på et par muligheder, der måske kunne få en sag igennem, dvs en domfældelse for at overtræde forbudet.

   Men hvis der ikke rejses nogen sag, kan Lars Hedegaard jo spørge hvorfor ikke, når han slæbes for retten for, at oplyse samme i sit svenske medie.

   Men der er ikke rigtig noget der tale for at det ene skulle være mere rigtigt end det andet. – At en dansk domstol kan dømme i sagen contra at den ikke kan.

   Forbrydelsen fuldbyrdes jo først i det øjeblik, folk selv åbner UH. Skal det nu være en forbrydelse at opsøge information?

   På den anden side er det skrevet af en dansker på dansk.

   Men i øvrigt kan jeg ikke gå til en domstol og udfordre forbudet, som dommeren der udstedte det burde, være den første til at føre tilsyn med, at forudsætningerne for dets opretholdelse er tilstede forsat. Det lader det ikke til han har.

   Desuden er de her forbud, når vi ser bort fra efterforsknings hensyn og sædelighedssager latterlige. Hvis problemt er, at frifindelser ikke omtales effektivt nok, burde man gøre noget ved det, istedet for at gøre alt muligt andet.

   Hemligholdelse føre jo også principielt til, at folk der måtte vide noget der taler for Hassans ikke-skyld, ikke oplyser det.

   Like

   1. Jeg er bare glad for at vi har alternative medier som din blog Hans.

    For uden den var vi tvangsindlagt til hjernevask fra de store røde propaganda medier.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s