Menneskerettighedsordfører har ordet

Einheilsliztens Nikolai Villumsen, bl.a. menneskerettighedsordfører for det kommunistiske parti, en post han overtog fra partei führe Frank Aaen, der selv deltog i tortur i Afghanistan ved at afhøre en ægyptisk jihad-soldat, som sovjetiske eksperter havde gjort “klar”, udtaler til BT om den russiske ambassadørs bemærkninger om våben typer, at:

»Jeg synes ærlig talt, det virker som om, han har drukket for meget vodka, og jeg vil på det kraftigste opfordre regeringen til at kontakte den russiske regering i Moskva for at høre, om det virkelig er den russiske regerings linje,« siger forsvarsordfører for Enhedslisten, Nikolaj Villumsen (Ø).

For en måneds tid siden var samme Villumsen inde på tonen i debatten. I en møde indkaldelse offentliggjort i “Skræppebladet“, udtaler Villumsen:

”Beboerne i et boligområde som Gellerup bliver ofte negativt stemplet og stigmatiseret. Der bruges nedsættende betegnelser som ‘ghetto’, og minoritetsgrupper bliver mistænkeliggjort alene på grund af deres etniske baggrund eller religion. Den slags bryder vi os bestemt ikke om i Enhedslisten,” siger Nikolaj Villumsen.

Om mødet i Gellerup er det i øvrigt værd, at bemærke sig et par andre navne der optræder i indkaldelsen, til hvad der mest ser ud til, at være det kommunistiske partis valgkampfremstød overfor muhammedanske vælgere, der uvist af hvilken årsag har fået stemmeret i et land hvor de opholder sig midlertidigt.

Einheilslizte medlemmet Peter Hegner Bonfils, fik for nogle år siden en røvfuld af, hvad der formentlig var venner fra partiet. Om den sag her.

Keld Albrechtsen, præsenteres som medlem af bestyrelsen i Brabrand Boligforening, men er tillige et kernemedlem i det kommunistiske parti.

Men vi kan konstatere, at når det drejer sig om russere er det ikke noget problem, at stemple og stigmatisere, hvis man altså er medlem af Einheilslizten. Hvilket sikkert er udemærket for selvforståelsen, hvis man er med i en alliance der har folkemord på negere, hvide og andre ikke muhammedanere på programmet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s