Både og

MSM svømmer i disse dage over med beretninger om illegale emigranter, der forsøger at svindle sig til ophold i Europa. En del omkommer så i forsøget, hvad der set fra en økonomisk vinkel kun er glædeligt, idet invandringsbyrden hovedsagligt bæres af de lavere indkomstklasser i europa. Folk som f.eks generalsekretæreren for Dansk Røde Halvmåne, Anders Ladekarl, med 1 mil + i årsløn bidrager meget lidt og køber sig samtidig fri af de ubehagelige konskvenser af indvandringen, såsom analvoldtægt af en 10 årig pige. Det er mennesker i de lavere indkomstklasser som kommunisten Laderkarl lader betale prisen for moralske egotrip, som han og Røde Halvmåne i parentes bemærket score millioner på. Dansk Røde Halvmåne tjente i 2013 kanp 60 mil DKK på at drive såkaldte asylcentre.

Der har været artikler, hvor organisationer som Dansk Røde Halvmåne og Amensty har været ude og argumentere for, at disse illegale emigranter har et krav på, at kunne slå sig ned i Europa.

Bl.a JP.dk har spurgt danske politikere hvad de vil stille op. I det mindste er det kun de røde nazier i Einheilslizten og Waffen-SF, der offentligt tør lægge sig på linie med kommunisten Anders Ladekarl.

[…]og Danmark bør grundlæggende arbejde for en mere solidarisk fordeling af flygtninge i Europa.

Enhedslisten mener ikke, at Triton-operationen er tilstrækkelig, da den blot viderefører EU’s fokus på grænsebevogtning frem for at have redning af menneskeliv som førsteprioritet.

“Danmark bør sætte skibe og ressourcer til rådighed for at hjælpe. Men hvis det blot handler om at styrke Triton, er det en katastrofe, for det betyder, at vi kommer til at have flere lig i Middelhavet meget snart igen,” siger udenrigsordfører Nikolaj Villumsen til Ritzau og tilføjer:

“Vi skal insistere på, at EU’s kyniske politik ændres.”

SF mener dog ikke, at EU skal tage imod migranter, som ikke er flygtninge i traditionel forstand. På sigt skal bistandsmidlerne bruges på at skabe mere stabilitet i de lande, som folk flygter fra. Og der skal findes en måde at fordele flygtningene mere solidarisk i Europa.

Kommer det fra Pia Ohlsen Dyhr.

De blå nazier hos de radigale mener problemet er de både der transpotere emigranterne, som de så vil sænke. Formentlig uden passagere som de radigale velsagtens istedet vil tilbyde fly ind i Europa.

Et af midlerne til at løse problemet er at gå efter menneskesmuglerne, konfiskere deres både eller sænke dem i havet, forklarede Martin Lidegaard (R) over for Jyllands-Posten efter et EU-krisemøde i Luxembourg mandag.

Socialudemokraterne er på linie med det regerings førende parti; Radigalningene:

Socialdemokraterne tvivler på, at det er muligt at sende bådflygtningene tilbage til nærområderne. Mange af dem er eksempelvis syrere på flugt fra borgerkrigen i landet, og i deres tilfælde vil det ikke kunne lade sig gøre at sende dem tilbage til nærområderne. Syriens nærområder er nemlig i forvejen ved at bukke under for millioner af flygtninge, som krigen har skabt.

Regeringen afviser dog samtidig at ville ændre Dublin-fordordningen om at flygtninge skal have deres asylsag behandlet i det første land, de kommer til – i denne forbindelse primært Italien.

“Jeg forventer ikke en genåbning af Dublin som sådan. Men jeg forventer nok, at der vil være større villighed til at kigge på, hvordan man kan hjælpe frontstaterne solidarisk med de opgaver, der følger med,” siger Martin Lidegaard til Ritzau.

Advertisements

2 comments

  1. Jeg bor i en social belastede indvandrere ghetto, på den københavnske vestegn, så jeg elsker når Dansk Røde Halvmåne laver landsindsamlinger.

    For de tosser der ringer på min dør kan ikke gøre rede for, hvorfor skal det kun være min bydel der skal blive ramt af kulturberigelse, og ikke deres hvide overklasse getto.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s