Islamofilt landbrug

Formanden for landbrugs organisationen, Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild og hans husøkonom, Thomas Søby, ønsker flere danske småpiger analvoldtaget, som det skete i Gullestrup. I et indlæg på JP.dk argumentere de for, at hvemsomhelst skal lukkes ind i Danmark. Den røde løber skal rulles ud for alle. Dermed placere de sig blandt de invandringsuansvarlige i Venstre, som med fordel kunne melde sig under fanerne hos de radigale. Blandt disse finder man folk som medlemmerne af Hallaman-Jensen klanen, flygtningeadvokaten og folketingskandidat Kåre Traberg Schmidt. Fra læserbrevet:

Andelen af ældre vil stige, så der reelt kommer til at være flere af os, som er afhængige af de fælles velfærdsgoder, end der vil være personer til at finansiere dem.

En kendsgerning, som man skal være ualmindelig revisionistisk for at anfægte.

Uanset vores værdimæssige mening om Danmarks fremtidige etniske og kulturelle sammensætning kommer vi ikke uden om at se på, hvordan vi sikrer flere personer i den arbejdsdygtige alder i de kommende mange år.

Man kan have alle mulige holdninger til indvandrere og flygtninge, men en ting er helt sikkert. De er kommet for at blive. Og flere vil være på vej. Står det til os, skal vi se at få rullet den røde løber ud og få de arbejdsivrige og kompetente nytilkomne i arbejdstøjet, så de ikke vælger andre lande på deres vej.

Denne appel skal ikke opfattes som en åben invitation til det store danske tag selv bord af sociale ydelser, og der er nok ingen tvivl om, at det vil koste lidt ressourcer til at begynde med, men sådan er det jo med meningsfulde investeringer.

Til gengæld betaler de sig gerne i længden.

Og vi husker udemærket hvordan et selskab i Landbrug & Fødevare koncernen, ARLA, faldt Danmark i ryggen og samarbejdede med islamiske kræfter om, at indskrænke ytringsfriheden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s