Lykketoft nu på 1’class flyvning

Som vi tidligere har fortalt, med Udenrigsministeriet som kilde, så har Lykketoft fået tjansen som formand fo FNs generalforsamling, med tilhørende rejser på første klasse. Den socialdemokratiske sjovnalist, Jan Bjerre Lauridsen, har fået stillet plads til rådighed på BT.dk for at gøre lidt reklame for Lykketoft, projektet og socialdemokraternes valgkampagne, og lægger da også ud med, at kalde den intergovermentale organisation FN, en slags “folketing”.

FNs medlemmer er nationer og de fleste af disse har på ingen måde noget, der minder om illusionen om demokrati i vestlig forstand. Hvilket i øvrigt er godt det samme, men nogen tingslagning mellem folkene er der på ingen måde tale om. Fra artiklen:

Der blev mandag aften skrevet Danmarks- og verdenshistorie, da en dansker for første gang blev valgt til posten som formand for FNs Generalforsamling.

Mogens Lykketoft (S) skal det kommende år stå i spidsen for generalforsamlingen, der repræsenterer 193 lande og er et slags folketing for hele verden.

Lykketoft blev indstillet til posten af den danske regering, og i november 2014 fik han opbakning fra FNs vestlige gruppe. Sent mandag aften dansk tid er udnævnelsen officiel, og Lykketoft blev valg uden modkandidater.

»Det her handler ikke om karriere eller nyt job. Jeg ser det som en opgave, jeg skal løse for Danmark på opfordring af den danske regering med opbakning fra Folketinget,« siger Mogens Lykketoft, der – hvis han genvælges ved det forestående folketingsvalg – vil søge orlov et år.

»Men så kommer jeg hjem igen med fuld kraft i september næste år,« forsikrer han.

Af en anden artikel på BT.dk fremgår det at Lykketoft allerede er fløjet til New York på 1′ class. De lokale Asocialdemokrater er dog parate til at berolige vælgerne i Lykketofts valgkreds, hvilket vil ske ved at svare på spørgsmål såsom:

»Vi er påvirket af, om folk vil stemme på Lykketoft, når han skal ud af landet. Der er flere, som er usikre på, hvad FN-posten vil betyde. Hvor lang tid er han væk? Kan det svare sig at stemme på ham? Der er skabt en usikkerhed, som sætter spørgsmålstegn ved, om vi har været gode nok til at forklare situationen,« siger Peter Hamborg Faarbæk.

I øjeblikket har partiets lokale medlemmer derfor ekstra travlt med at fortælle vælgerne om, at Lykketoft »snart vil vende tilbage« til dansk politik om et år, hvis han bliver genvalgt, oplyser Peter Hamborg Faarbæk.»Det gør også, at vi er optimistiske, men man skal jo aldrig sige, at den er hjemme, før valget er overstået,« siger han

Med hensyn til at vende hjem har UH tidligere bemærket, at

Men ellers er jeg sikker på, at Lykketoft vil få stillet masser piccoliner til rådighed der kan få ham ud og ind de rigtige steder, omend jeg må indrømme, at tanken om at Lykketoft gående rundt i det gigantisk store og komplekse FN HQ til evig tid som husmomo tiltaler her på UH.

Ihukommende Lykketoft relationer til kvindelige medlemmer af Asocialdemokraterne, så er UH ikke i tvivl om han vil vende hjem til hullet. Desvære.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s