52½:47½ på trods af sjovnalister

Nederlag til sjovnalistisk venstreparti og en kæmpe sejer til Dansk Folkeparti

Svaghedheden ved sjeren er dog, at pga af de nordatlantiske mandater er der kun ét mandats forskel. Og mht muhammdanerpolitken ved vi, at der i blåblok er mange islamofile, der i smug sidder og glæder sig, hver gang et jihad-angreb lykkes, som f.eks. i Gullestrup hvor en 10 årig pige blev anal-voldtaget af en af jihadens lystige svende. I flæng kan nævnes Jacob Elleman-Jensen og Mette Bock. Som sagt skal bare et mandat skift og det er bestemt en mulighed, der må tages i betragtning.

Ganske vidst vil en partiskifter være politisk død i al fremtid, men mon ikke der ligger nogle petrodollar og venter? I valget mellem ære og mamon, vælger den gennemsnitlige politiker som regel det sidste.

En anden glædelig omstændighed er, at radigalningene, i hvert fald indtil videre, er margenaliseret til nul indflydelse. Muligvis får en repræsentant for gangsterklanen Aukens dog et mandat hos radigalningene.

Valget var først og fremmest et nederlag for sjovnalistisk venstreparti. Partiet har kørt en hård og beskidt kampagne, især centreret om Lars Løkkes person. Her på UH har vi intete problem med hverken hård eller beskidt sjovnalistik. Men tingene må være i balance, så modparten har tilsvarende muligheder. Især når sjovnalistisk venstreparti får et sted mellem 5 og 10 milliarder kroner i offentligt tilskud årligt.

Asocialdemokraterne holdt skansen og gik en smule frem, efter at det under Helle Thorning de seneste 8 valg er gået tilbage. Det forlyder, at partiet vil overlade formandskabet til Mette “Negerpigen” Frederiksen. Det skal nok gå godt, fsv at Asocialdemokraternes ønske om at fortsætte ned af slisken skal nås. Hvor Helle Thorning trods alt har formået at fremstå neutralt i forhold til mænd, og ikke mindst mænd i arbejde, vil det blotte syn af Negerpigen, få dem til at zappe væk, gasblå i hovedet.

Einheilzlizten har fået valgt bl.a. Pelle Dragsted. Pelle Dragsted kan med rimelig grund mistænkes for, at have orkestreret overfaldet på Pia Kjærsgaard og det senere overfald på Kim Møller fra Uriasposten. Det sidste mens han arbejdede på Christiansborg for Einheilzlizten. Ny partei Führe i det lille antidemokratiske parti bliver i øvrigt Søren “jeg ligner en tyrker” Søndergaard.

Hos Waffen-SF ser det ud til, at den tidligere forhen, Anette Vilhelmsen, ryger ud sammen med halvdelen af folketingsgruppen. Vilhelmsen er især kendt for, at have betalt Lisbeth Zornig omkring 300k for at anvende 700k på stemmekøb blandt såkaldt “udsatte” ved sidste kommunalvalg.

LA er gået frem og med folk som Niels Westy og Henrik Dahl i brandbilen. Partiet skæmmes dog i høj grad af, at der også er islamofile kulturmarxister, der har en fast tro på, at muhammedaner er en race betegnelse og at racisme findes i virkeligheden, er med ombord.

Resten er historie, DF er nu største parti for den almindelige borger, og under Tulles sikre ledelse kan man være sikker på, at kortene, hverken over- eller underspilles. I øvrigt et stort tillykke til profiler som Pernille Bendixen og Claus Kvist med hvad der ser ud til at være opnået valg.

Tillæg

mht vurderingen af hvor sikkert blåblok sidder, er der dog en ting man skal huske på: Gejl og Fock er nu løsgående i Folketinget. Og de kan finde på hvad som helst for, at få en flok homofile bisonokser gående frit omkring på heden. Så måske er truslen fra et blokskifte ikke så nærværende endda.

ErikHolstein skriver om situation på Altinget bl.a.:

Analyserer man nederlaget dybere, er det langt værre end slutresultatet 89-90 lader ane:

Nedturen kom i en situation, hvor regeringen var begunstiget af en økonomisk optur, hvor den vandt 4-0 i Nordatlanten, hvor hovedmodstanderen havde dummet sig med at proklamere nulvækst, og hvor Venstre stillede med en statsministerkandidat, der var enestående upopulær. S havde tilmed kørt en dygtig og professionel valgkampagne. Alligevel tabte man.

Advertisements

One comment

  1. Ah ja, de nordatlantiske mandater.

    Jeg tænker bare, når nu vi smider så mange milliarder ud til dem, hvorfor smider vi så ikke også vore asylanter der op?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s