Homofil belyvning

Tilbage i oktober 2014 fortalte en disellebbe om, hvorledes hun og hendes samlever blev chikaneret af borgerne i Mariager i det nordjyske i almindelighed, og i særdeleshed af en bestemt person, der bl.a. skulle have smurt hundelort på deres vinduer. Angiveligt pga parrets homofili…

Fra BT oktober 2014:

Tulle Krøyer og hendes kone, der i månedsvis er blevet chikaneret på grund af deres seksualitet, har nu nået deres grænse for, hvad de vil finde sig i. De har derfor besluttet at flytte fra den nordjyske by, skriver Randers Amtsavis.

– Vi føler os nødsaget til at flytte og er allerede ved at kigge efter noget andet at bo i, fortæller Tulle Krøyer, der er ked af, at den eller de personer, der står bag chikanen, dermed har vundet’:

Det viser sig, at historien er opspind, og velsagtens et resultat af et sygeligt krav om, at blive anset for  “normale” af deres medborgere. Eller en mere gusten overvejelse om, at smæde deres medborger med løgne og samtidig propagandere for homofil livsstil. Fra dagens BT.dk:

Det vakte opsigt landet over, da et lesbisk par fra den nordjyske by Mariager sidste år blev ofre for chikane fra en ukendt person, der blandt andet lagde truende beskeder i deres postkasse og smurte hundelort på deres vinduer.

En 39-årig mand blev i slutningen af oktober anholdt og sigtet for at stå bag chikanen, men nu har Nordjyllands Politi valgt at frafalde sigtelserne mod manden. Det oplyser DR Nordjylland.

Den 39-åriges advokat, Kåre Pihlmann, er tilfreds med beslutningen. Sammen med sin klient melder han nu den ene halvdel af parret, der blev udsat for chikanen, Tulle Krøyer, til politiet.

»Dels for en falsk anmeldelse, altså at man anmelder noget til politiet, for at en uskyldig skal sigtes for det, og for det andet en anmeldelse for, at have anmeldt en forbrydelse til politiet, som aldrig er blevet begået. Og det er selvsagt fordi, at det er min klients opfattelse, at de ting, som han er blevet beskyldt for, aldrig har fundet sted,« siger Kåre Pihlmann til DR Nordjylland.

Folk der vil belyve må lære fra mestre på feltet såsom, digteren Benny Andersen, sjovnalisten Jørgen Dragsdahl, som da de beløj danskerne med racisme brugte deres negerkærster til, at videre kolpotere løgnhistorierne om racisme, omhyggeligt veg uden om, at skrive eller gøre noget der ville eller kunne føre til kritisk undersøgelse, såsom at nævne præcise tidspunkter og handlinger m.v., endsige foretage en anmeldelse.

Advertisements

3 comments

    1. Hold da op det er jo fuldstændigt tosset, det der. Jamen så bosæt dig dog i Rumænien, hvis vi er så forfærdelige.

      Tak for link Santor.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s