WAFFEN-SFer om anstændighed

Folkemordsanstifteren Jonas Dahl belærere i BT om, hvad anstændighed ikke er. Og han mener åbentbart at det er meget uanstændigt, at informere uønskede gæster om de er uønskede. Fra artiklen:

Det er usympatisk at bruge bistandsmidler på at holde flygtninge væk fra Danmark.

»Jeg synes, det er mærkeligt at bruge flere millioner på at lave en skræmmekampagne på at holde folk ude i stedet for at bruge pengene på at hjælpe de mennesker, som flygter fra krig. Hvad er det for et land, vi bor i, hvis vi er mere optagede af at holde de mennesker, som berettiget flygter fra død og ødelæggelse, ude i stedet for at hjælpe,« siger Jonas Dahl.

»Annoncerne skal indeholde nøgtern information om halvering af ydelser og andre stramninger, vi kommer til at vedtage. Den slags informationer spreder sig lynhurtigt,« forklarer Inger Støjberg til DR.

»Inger Støjbergs forslag lægger sig jo fuldstændig i røven af det forslag, DF kom med for en uges tid siden, og jeg synes ikke, at det bliver mere anstændigt af, at det er Venstre, der foreslår det. Jeg undrer mig over, at den medmenneskelighed, der er en del af det danske samfund, er gået fløjten, når man går mere op i, hvordan man kan holde folk ude, end man går op i at hjælpe de mennesker, der flygter fra krig, vold og ødelæggelser,« siger Jonas Dahl.

»Om det er Inger Støjbergs integrationspolitik eller Dansk Folkepartis er hip som hap. Jeg synes, det er trist, at vi er kommet så langt ud i Danmark,« tilføjer han.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s