Argumentalt genbrug

I debatten om hvor hurtigt islamiseringen af Danmark skal foregå, kan der konstateres genbrug og glimt af ærlighed, som når chefen for menneskesmulger klubben Dansk Flygtninghjælp, omtaler sin kunder som indvandrere istedet for flygtning.

Omvendt kalder Enhedslistens udenrigsordfører, Nikolaj Villumsen (Ø), integrationsministerens forslag for »pinligt«.

»Jeg synes helt grundlæggende, det er småligt, at regeringen vil vende ryggen til mennesker i nød under den største flygtningekatastrofe siden Anden Verdenskrig. Og det bliver ærligt talt pinligt for Danmark, når regeringen vil reklamere med det i udlandet,« siger han i en skriftlig kommentar.

»Folk flygter ikke fra Syrien for at få velfærdsydelser i Danmark, men for at undgå halshugninger og massevoldtægter fra Islamisk Stat,« påpeger Nikolaj Villumsen.

Tilbage i april då udtalte nazibelyversken Johanne Schmidt-Nielsen til TV2 nøjagtigt det samme. Dog ser TV2 skriftlige udgave en smule anderledes ud. Men lyt selv til indslaget på TV2, hvor det nærmest ordret det samme:

– Jeg synes, Venstres forslag er usympatisk. Venstre gør sig så umage, man overhovedet kan, for at finde på forslag til, hvordan man kan undgå, at flygtninge søger beskyttelse her i Danmark, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Hun mener, at Danmark må påtage sig et ansvar sammen med alle andre lande. Hun tror ikke et sekund på, at lavere ydelser til flygtninge vil betyde, at der er færre, der søger hertil.

– Jeg tror, det eneste, der kommer ud af det her, er, at flere mennesker i Danmark kommer til at leve i fattigdom, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

I samme udgave af TV2 indrømmer chefen for Damarks største menneskesmulger organisation, Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm, at de såkaldte flygtninge ikke er dette, men emigranter:

– Der er et overordnet billede af, at Danmark og Nordeuropa er et fantastisk attraktivt sted. Det er gode samfund uden korruption, man kan få en gratis uddannelse, man kan komme til læge gratis, man bliver ikke forfulgt. Så jeg tror ikke på, det gør en forskel at ændre på en lille paragraf som det her, siger generalsekretær Andreas Kamm.

Et af Venstres argumenter er, at da man under VK-regeringen skruede ned for ydelsen til flygtninge, faldt antallet markant. Men det skyldes ifølge Andreas Kamm, at indvandringen til Europa generelt var mindre i den periode.

150725 andres kamm fryde grin

Andreas Kamm på vej i banken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s