Islamofilt oprør i V

En af ækilleshælene i forhold til en anstændig og ansvarlig fremmedpolitik er islamofile der sidder rundten om og sikre, at apartheidepolitikken, der sikre muhammedanere positivsærbehandling, fortsætter nærmest i det uendelige.

I JP angriber nogle Venstrefolk partiets linie, der så i øvrigt er, at fortsætte importen af muhammedanere, bare på et lidt lavere niveau end hårdkogte naziislamister som f.eks. Mette Frederiksen og Morten Østergaard ønsker. Fra artiklen:

»Jeg er meget, meget skuffet. Det er en frastødende måde at handle på. Vi er i gang med at bygge en mur op omkring os selv og sparker til de flygtninge, der prøver at komme ind,« siger Michael Gatten (V), der er medlem af borgerrepræsentationen i Københavns Kommune.

»Spørgsmålet er, om man ønsker at løse problemerne, eller om man ønsker at leve politisk af dem. Man kunne godt ønske sig, at vores minister[Inger støjberg] – inden hun sætter en masse ting i søen og stiller sig op på tv og slår sig på brystet og viser, hvor stærk hun er – tog på feltstudier og rent faktisk så på forholdene i Syrien, Libyen, Grækenland og flygtningelejrene,« siger Rohde.

Med annoncekampagnen tegner regeringen et billede af Danmark som »et fremmedfjendsk land«, mener Inge Dorte Mandrup, lokalformand for Venstre i Norddjurs Kommune.

I BT er Jens Rohde citeret for følgende:

Som lovet i valgkampen indledte Venstre regeringsæraen med et straksindgreb på asylområdet, der har gjort det mindre attraktivt for flygtninge at søge mod Danmark. Og det budskab skal nu spredes til udenlandske aviser, fastslår Støjberg, efter et omstridt dokument fra EUs grænseagentur, Frontex, har vist, at menneskesmuglerne vejleder flygtninge om de opholdsvilkår, der er i de forskellige europæiske lande.

»I stedet for, at vi har flygtninge, som vi kan håndtere, ved hvor er og kan sætte nogle ting i gang for, så ender vi med illegale indvandrere. Og de er en menneskelig og en økonomisk og sundhedsmæssig betonklods om benet på det danske samfund,« siger Jens Rohde.

Ah. Så betonklodsen om benet på danskerne er blot et spørgmål om hvilken etikette betonklodserne får sat på sig?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s