Dansk våbentransport boomer

I hvert fald vil det muhammedanske land Absurdistan ovre i asien nu indfører øget kontrol ved broen mod kontinetet, idet man åbenbart mener, det er herfra årsagerne til landets stigende kriminalitet skal søges.

Absurdistan er gennem de seneste årtier blevet plaget af voldsomme stigniger i forbrydelser såsom voldtægter, bombeangreb og mord. En artikel i JP, produceret af løgnefabrikanten, Al-ritzau, fortæller om det og byder blandt andet på en forklaring fra en absurd politiker:

Anders Ygeman [indenrigsminister] kalder over for det svenske nyhedsbureau TT situationen for “uacceptabel”, og han understreger, at politiet i Malmø nu får tilsendt de ønskede forstærkninger fra svensk politis Nationale Operative Afdeling (NOA).

Og han peger over for avisen Sydsvenskan på, at der skal sættes ind ved blandt andet Øresundsbroen for at dæmme op for indsmuglingen af våben.

Grænsekontrol? Hvordan vil ikke internationalt og humanistisk sindede europæere tænke: Hvad skete der lige for absuderne? Var det ikke dem, der engang var kendt for frisind, tolerance, lighed og solidaritet med verdens fattige og forfulgte? Nu opfører de sig pludseligt forkælet, småligt og egoistisk. Måske skulle man overveje at investere, arbejde eller studere et andet sted,” vurderer Zenia Stampe.

Heldigvis er forklaringen dog ligefor:

Indenrigsministeren peger desuden på, at det – sideløbende med selve jagten på gerningsmændene – er nødvendigt at sætte ind med sociale indsatser i området.

– Vi har haft 10-15 år med stigende arbejdsløshed, voksende kløfter og dårligere resultater i skolerne. Det er klart, at det smitter af på samfundsudviklingen og kriminaliteten, siger Anders Ygeman.

Regeringen er ifølge ministeren fast besluttet på at bidrage til at hjælpe til med at mindske kløfterne, mindske arbejdsløsheden og vende udviklingen i skolerne.

Og således er vi beroliget: Det har intet med islam at skaffe. Tænk sig hvis islam igen var blevet voldtaget af muhammedanere der intet har forstået af islam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s