Nasse Jørgen

På BT.dk ønsker Danfoss chefen Jørgen Mads Clausen sig, ar reglerne for flygtninges ophold gøres løsere. Alt for, at disse emigranter skal gives permanent ophold i Danmark på skatteydernes regning.

Alt har været prøvet, inklusive at hælde milliarder af skatteydernes penge i Godhedsindustrien™ i forhold muhammedanske indvandrere uden det er lykkedes, at ændre på en erhvervsfraværs procent på omkring 70 eller en overrepresentation i kriminalitetsstatistikkerne ikke mindst hvad angår personfarligkriminalitet.

Og når Jørgen ønsker sig enklere og mindre rigide regler på området så ved vi pr. erfaring hvad det handler om:

Der skal hældes skatteyder tilskud i disse individer så det kan lade sig gøre for Jørgen at have dem i beskæftiget. En bedre ide ville være, at Jørgen holdt fingrene dåsen med skattepenge og flyttede sin virksomhed hen til hvor disse mennesker er  i forvejen. Somalia for eksempel. Fra artiklen:

»Reglerne på området er for rigide, og det håber vi vil blive ændret fremadrettet, hvilket vi meget gerne vil i dialog med jer om,« skriver Jørgen Mads Clausen den 1. juli.

Sammen med Sønderborgs handels- og erhvervsliv ønsker Jørgen Mads Clausen, at de syriske flygtninge, der ankommer til Sønderborg, hurtigst muligt skal ud i arbejde. Det sker ved, at asylansøgernes kompetencer tilpasses Sønderborgs arbejdspladser.

Men når asylansøgerne forlader Sønderborg Asylcenter, forlader de ofte også byen og flytter til en modtagerkommune. Det gør det svært at fastholde dem i det arbejde, som de blev matchet i Sønderborg, men det gør det også svært at få dem integreret i lokalsamfundet.

Da Jørgen Mads Clausen stadig ikke har fået svar på brevet, har han taget kontakt til Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg. Samtidig har han inviteret integrationsminister, Inger Støjberg, til Sønderborg, så hun kan høre mere om Asylprojekt Sønderborg.

Og husk: Nasserøvene sidder ikke i lejrerne. De sidder på skødet af Jørgen Mads Clausen, som de hjælper med at importere en ny herrefolks race til Sønderjylland.

4 comments

 1. Så det som Jørgen Mads Clausen rent faktisk siger er; Jeg vil have billige arbejdeskraft fra Afrika, som jeg kan underbetale.

  Like

  1. Jeg tror nu ikke han vil underbetale dem. Skatteyderne skal give ham et tilskud, så underskudet dækkes op til, hvad han eller har af profit.

   Det vil han så fremstille som, at han ren filantropi hjælper både skatteyderne og negerne.

   Men enhver idiot kan drive profitabel virksomhed hvis lønnen dækkes 120% af nogle andre.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s