Bosse sat på plads

Den altid skarpe Asger Aamund sætter på Berlingske godhed_for_andres_penge tossen Christine Bosse og hendes substansløse ideer om fri indvandring på rette plads, idiotiens holde plads.

Stine Bosse pynter sig i øvrigt med lånte fjer, når hun fremstiller det som om hun sidder i bestyrelsen for den Tyske finanskoncern Alianz. Det hun sidder i er et organ, der rådgiver bestyrelsen og som ikke har nogen kompetance overhovedet. Organet ser i øvrigt ud til, nærmere at være vinduespynt for Alianz. En anden fantast i rådet er Peter Denis Sutherland, en spansk gift irere, med en dubiøs politisk fortid.

Fra Aamunds artikel:

I sit åbne brev angriber Stine Bosse regeringen på to fronter: For det første, fordi der ikke er behov for en særlig national indsats, der skal lukke for tilstrømningen til Danmark. Tværtimod skal vi stole på EU og tage godt imod alle, der komme hertil, da Danmark får hårdt brug for arbejdskraft. For det andet fordi regeringens annoncekampagne vil skade Danmarks smukke internationale omdømme, der er grundlagt på vores indsats under Anden Verdenskrig.

Stine Bosse tager imidlertid fundamentalt fejl i begge sine kritikpunkter. Danmark har under ingen omstændigheder brug for en syndflod af daglejere fra Nigeria og gedehyrder fra Somalia. Den kommende stærke efterspørgsel efter kompetent arbejdskraft retter sig mod ingeniører, maskinoperatører, IT- og biotek-fagpersonale både på det akademiske og det håndværksmæssige område.

Der bliver brug for dygtige økonomer, designere og produktudviklere samt logistik- og marketing-eksperter. Det koster allerede de danske skatteydere 17 milliarder kroner om året i understøttelse til de titusindvis af herboende indvandrere, der ikke vil eller kan finde varig beskæftigelse. Vi har i mere end 20 år måttet statsfinansiere 800.000 danskere i den arbejdsdygtige alder, der står uden for arbejdsmarkedet, men som er berettiget til offentlig forsørgelse. Hvorfor arbejder der så flere end 90.000 personer fra Østeuropa i dansk erhvervsliv? Det gør der, fordi de leverer lige nøjagtigt det, virksomhederne efterspørger: Kompetencer, flid og engagement.

Danmarks store udfordring i de kommende år er at få efteruddannet og omskolet den størst mulige del af de 800.000 på overførselsindkomst og få dem anbragt i varig beskæftigelse. Der er absolut ikke plads i dansk økonomi til en lavine af nye immigranter med udsigt til livslang overførselsindkomst.

Danmarks fine internationale omdømme vil lide stor skade ved regeringens flygtningefjendtlige annoncekampagne, mener Stie Bosse, der henviser til, at Danmarks indsats under Anden Verdenskrig – og ikke mindst redningen af de danske jøder – har givet os et flot image, som regeringen nu er i gang med at ødelægge.

Her rabler det fuldstændig for den historieløse Stine Bosse. Danmark var Nazi-Tysklands næststørste handelspartner (efter Italien) under hele krigen og bevarede fulde diplomatiske forbindelser til Tyskland frem til 5. maj 1945. Regeringen godkendte udstationering af en division danske elite-SS-tropper til Østfronten og sendte 100.000 danske lønmodtagere til Tyskland som gæstearbejdere i rustningsindustrien.

Har Stine Bosse aldrig undret sig over, at ikke en eneste jøde slap levende ud af de tyske, baltiske, polske, hollandske, belgiske og franske havne, men tusindvis af jøder blev fragtet til Sverige fra danske havne? Min levantisk udseende far blev på en restaurant i efteråret 1943 advaret af en tysk officer: »De må hellere se at kommer over. Flugtvejene over Øresund er endnu åbne, men vil ikke blive ved med at være det.«

Tyskerne ønskede ikke at slagte den ko, der gav så meget mælk til værnemagten. Vores tætte kommercielle partnerskab med Nazi-Tyskland blev jødernes redning. Den udenlandske anerkendelse skyldes udelukkende en lille skare danske frihedskæmpere og vore søfolks uforfærdede indsats i allieret tjeneste. Det officielle Danmark skammer sig derimod så meget, at besættelsestidens centrale arkiver stadig er utilgængelige for offentligheden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s