Radigalt luftwaffe

Foranlediget af at en islamofil ungsomsradigal, Victor Boy-sen, i JP bl.a. skriver:

10 måneder. Så lang tid gik der, før de danske F-16-fly måtte hejse det hvide flag og trække sig tilbage fra Iraks luftige slagmark. Kun forsvarsminister Carl Holst (V) syntes at være oprigtigt overrasket over, at de bevingede blikspande af nogle kampfly, som det danske forsvar råder over, måtte kapitulere så hurtigt efter kampstart. Nuvel, de danske kampfly har da været aldeles aktive og smidt et klækkeligt antal bomber over Iraks landsbyer og byområder. Men det er svært at være en storkrigsnation, når ens krigsmateriel stammer fra Den Kolde Krig.

Undskabens Hotel

Brækkende afsløring

De radigale melder på Altinget.dk forsigtigt ud om partiets ønsker for en ny-ordning af Danmarks luft stridssyker. Fra artiklen:

”Vi ønsker, at vi køber så få kampfly som muligt. Vi vil gerne bruge pengene på andre områder, både i det danske velfærdssystem og i Forsvaret. Men selvfølgelig skal vi kunne leve op til vores forpligtigelser,” siger den tidligere udenrigsminister ved Radikales sommergruppemøde i Fredensborg.

Over sommeren har især Konservative markeret sig på, at Forsvaret bør tilføres flere midler til at håndtere de aktuelle trusler og til oprustning. Radikale lægger sig nu i den anden grøft.

”Vi vil gerne sende det modsatte signal af det, andre har sendt. Vi ønsker ikke at bruge flere penge på det her – vi ønsker at bruge færre,” siger Martin Lidegaard.

UH kan afsløre nærmere om de konkrete radigale planer.

1.

Gestampo Zenia udnævnes til luftfeltmarskal, og skal i den forbindelse udannes…

View original post 166 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s