Facebook er løsningen

Illegale migranter vælter i øjeblikket ind i Europa ikke mindst i Tyskland, hvor forrædderiske politikere anført af kansler Angela Merkle hilser den øgede islamisering velkommen. En tidligere kansler, Adolf Hitler havde også stor beundring for muhammedanerne og ønskede også en islamisering og et nært samarbejde, ikke mindst i jøde spørgsmålet.

Hitler mødes med stor muftien af Jeruslem. Bemærk Hitlers underdanige og beundrene blik.

150911 hitler mufti

Merkel vil nu have en mere effektiv kontrol af indholdet på Facebook, således at hendes islamiseringspolitik ikke bliver modsagt. Det sker med henvisning til, at indholdet af kritkken skulle være såkaldt racistisk.

Her ses Angela Merkel træne stræk march i sin ungdom, som led i hendes politiske uddannelse i ungdoms institutionen Ulbricht Jugend.

merkel-17-zivilverteidigung

BT.dk beretter om sagen:

TYSKLAND: Den tyske kansler, Angela Merkel, opfordrer Facebook til at gøre mere mod racistiske kommentarer og hadefulde opslag, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Tyskland forventer, at et rekordstort antal flygtninge vil komme til landet i år, og politikere og kendte har udtrykt bekymring for, at antallet af fremmedfjendske kommentarer på Facebook og andre sociale medier i forbindelse med den europæiske flygtningekrise er steget.

»Når folk laver oprør på sociale netværk og bruger deres rigtige navn, er det ikke kun staten, der bliver nødt til at handle, men også Facebook som virksomhed bør gøre noget,« siger kansleren til den tyske avis Rheinische Post.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s