Fremgang for Østrig

Kulturmarxistiske Des-Information gengiver et telegram fra al-Ritzau, der fortæller, at det national patriotiske parti FPÖ, “Frihedspartiet”, har opnået 30% af stemmerne ved et delstatsvalg i Oberôsterreich. Rutinemæssigt omtales partiet som “højrepopulistisk” pga holdningen til den muhammedanske invasion. Hvad der vel må betyde, at de islamofile er venstrepopulister. Fra telegrammet:

Med 30 procent af stemmerne er FPÖ blevet delstatens næststørste parti, kun overgået af det konservative ÖVP, der trods en tilbagegang på 10 procentpoint sikrede sig 36 procent af stemmerne.

Med FPÖ’s fremgang er Østrigs socialdemokratiske regeringsparti, SPÖ, gået tilbage med næsten syv procentpoint til 18 procent af stemmerne og er dermed skubbet ned på tredjepladsen i Oberösterreich.

Alene i weekenden rejste næsten 19.800 mennesker ind i Østrig, siger politiet.

Højrefløjspartiet FPÖ har krævet strengere grænsekontrol og et hegn i lighed med det, nabolandet Ungarn har opført ved grænsen.

Partiet har også beskyldt regeringen i Wien for ikke at gøre noget ved det “asylkaos”, der ifølge partiet præger Østrig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s