Efterlysning – ja-banden

Under dække af pædofili bekæmpelse, operere en dybt kriminel gruppe fortiden i Danmark. Der er tale om personer, der under dække som dørsælgere af produkter og serviceydelser såsom børnepasning, ældrepleje, plæneklipning, vej- og kloakreparationer, indernet til udkanten, sammenhængskraft, pædofilibekæmpelse, samt altmuligt andet godt der skal gøre livet let, forsøger at tvinge folk til at sige JA.

Det vides ikke hvovidt der er tale om Danske statsborgere, men efter sigende skulle de beherske Dansk på et niveau så de falder i med de indfødte. De fremtræder som værende af ubestemmelig etnicitet med kaukasisk ophav. UH har modtaget, uopfordret, dette billed af bandens ledende medlemmer:

151202 ja kamp

I en lignende sag fra efteråret 2014 fortalte politiet, ifølge avisen.dk, generelt om metoden i forbindelse med asfaltarbejde:

“Efter blot at have lagt lidt stabilgrus krævede de, at kunden overførte 38.000 kroner med det samme. Bagefter pakkede de deres grej sammen og kørte uden at gøre arbejdet færdigt,” fortæller Verner Pedersen, der er vicepolitiinspektør i Sydøstjyllands Politi, om et af tilfældene.

Historisk:

151202 ja kamp 73

Drukkenbolt, sindsyg, DDR-kollaboratør…

 

Og denne hugget hos kollega Voldposten:

151202 monet citat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s