Bennys flygtningekar

Benny Andersen, som vi tidligere har beskæftiget os med, har ifølge BT igen fået optaget et pro islamisk indlæg i Samarbejds-Politiken. Fra BTs artikel:

»H. C. Andersen gjorde i sin tid Danmark verdensberømt med sine eventyr og historier, især ‘ Den Lille Havfrue’, som f. eks. er fast skolepensum i Kina. Men nu har Nattergalen fået en anden lyd,« skriver 86-årige Benny Andersen, der står bag Svantes viser fra 1972 og Samlede digte 1960 – 1996, der slog alle rekorder med 130.000 solgte eksemplarer.

»Washington Post bragte for nylig en artikel vedrørende vores nuværende strategi angående konfiskering af smykker og andre værdigenstande fra flygtninge, der kommer til Danmark, med henblik på at finansiere en del af deres (eventuelle) ophold. Et forslag, som ifølge Washington Post giver påmindelser om Nazityskland. Lad os følge med tiden og fra nu af kalde Danmark verdensberygtet!,« slutter den kendte forfatter sit harmdirrende læserbrev i Politiken.

Nå, men det var da godt, at en eller anden har fået placeret en artikel i Samarbejds-Politiken light ovre i Washington, så Benny liiiige kan få fyret en nazisme-belyvning af fra hoften.

Mere hos Uriasposten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s