Frikadellernes flugt til …

Endnu en politiker der enten har brændt sit lys i begge ender som Jens Rohde eller som er ukendt og ubetydelig, vælger nu at tilslutte sig et islamofilt parti. Det fortæller en sjovnalist hos BT glædestrålende om det seneste skud på den stamme. Fra artiklen:

Faaborg: Politikeren Mads Holdgaard fra Faaborg-Midtfyn Kommune skifter Socialdemokraterne ud med Alternativet, fordi han ikke længere kan stå inde for Socialdemokraternes opbakning til Venstre-regeringens asylpolitik.

Det skriver flere medier.

– For mig har Socialdemokraterne tilnærmet sig en hybrid af Venstre og Dansk Folkeparti, og måske er det de nye og rigtige værdier hos Socialdemokraterne, men det er bare ikke mine, siger han ifølge fyens.dk.

Han er rystet over udlændingelinjen hos den socialdemokratiske folketingsgruppe.

– Jeg er sikker på, det handler om en proces, hvor Socialdemokraterne og jeg desværre har udviklet os i hver vores retning.

– Skellet er nu for stort til, at jeg føler mig til rette i partiet, og jeg kan derfor ikke længere stå på mål for de værdier, Socialdemokraternes folketingsgruppe i dag repræsenterer.

– Deres klare opbakning til regeringens asyl- og udlændingepolitik er chokerende, siger Mads Holdgaard ifølge TV2 Fyn.

Mandag havde Den Korte Avis fat i fænomenet og skrev bl.a.:

En politiker ved navn Michael Gatten har forladt Venstre og er gået til De Radikale. Han er medlem af Københavns Borgerrepræsentation, men det er der vist ikke mange, der ved.

Alligevel gjorde medierne ham til stjerne for en dag, da han forlod Venstre. Han fik plads til at udtale sig, som var han en meget betydningsfuld figur. Og han udtalte sig glad og gerne om, at Venstre-regeringens asylpolitik var alt for hård.

Samme fyrstelige mediebehandling fik ti lokalpolitikere fra Venstre, der også kritiserede deres eget parti i asylpolitikken. Senere skrev ti andre lokalpolitikere fra Venstre et indlæg, der forsvarede partiets politik, men det blev forbigået i tavshed.

Journalistisk Venstreparti elsker folk, der hader de borgerlige. De elsker i særlig grad kritik af de borgerlige, når den kommer fra folk, der selv har borgerlig baggrund. Og de er helt ellevilde, når denne kritik er rettet mod den stramme asylpolitik, som er de røde journalisters hadeobjekt nummer ét.

Derfor har Venstre-kritikerne fra andet og tredje geled fået en væg-til-væg dækning. Man fik også Birthe Rønn Hornbech til endnu en gang at gentage de angreb på hendes eget parti, der ligger som færdigmad i hendes fryser, altid parat til optøning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s