Ladekarl taget i lodret løgn

De fleste husker vel løgneren Jørgen Poulsens exit fra Dansk Røde Halvmåne. Dels havde han en temmelig alternativ opfattelse af hvad han havde krav på af kompensation, dels har han en længere historik af temmelig fantasifulde historier, bl.a. om hans “deltagelse” i Vietnam krigen. Her bl.a.

Den nuværende chef for Dansk Røde Halvmåne, Anders Ladekarl, er ikke et hak bedre. Også han har en længere historik med løgn og latin. Ledende studenter kommunist, skolings ophold i DDR (ikke medie mastodonten), accept af plat og svindel mens han var chef for DUF. Ingen af disse numre har forstyret karrieren og fornærværende får Ladekarl, udover knap en million årligt i løn fra Dansk Røde Halvmåne, pension, en Audi og interkontinetale flybilletter på buisnessclass m.v., som en del af kompensationspakken.

Og løgnene fortsætter, og hvorfor ikke når nu det er gået godt indtil videre?

Senest postulere Ladekarl, at Dansk Røde Halvmåne i emigrant spørgsmålet agerere udaf ren medmenneskelighed:

160123 rodekors fb indlaeg jorgen b

160123 ladekarl svar

 

Af Dansk Røde Halvmånes årsrapport 2014 fremgår bl.a. følgende:

160223 rodekors aarsrapport 2014 asulindtaegt

De 10 mil som Dansk Røde Halvmåne score er næppe det vigtigste, det vigtigste  er formentlig at islamiseringen skrider fremad og at de ansatte og frivillige kan holdes i kort snor qua betaling og social anseelse.

I øvrigt overførte Dansk Røde Halvmåne kr. 51 millioner til “opsparingen” i 2014.

Og nej; her på hotellet gider vi ikke høre om en eventuel mellemregningskonto med Udlændingestyrelsen, der skal få det hele til at gå i nul over tid. Dansk Røde Halvmåne har ansatte der får løn og og foretager massive henlæggelser. De penge kommer ikke ud af den blå luft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s