Taletid, omsider

EB.dk giver taletid til en repræsentant fra den del af Socialdemokraterne der IKKE er islamonazistisk. Der er tale om tidlgere Herlev borgmester Keld Hansen, der løfter en lille flig så man svagt aner hvilket møg der er fejet ind under gulvtæppet.

– Vestegns-borgmestrene havde ret, og vi andre tog fejl. Hvis vi andre have lyttet til dem allerede i 80’erne og 90’erne, så ville vi i Danmark have ført en helt anden udlændinge- og flygtningepolitik, som både ville have gavnet den enkelte flygtning og udlænding, fordi vi ville have kunnet etablere en bedre integration, men også have gavnet Danmark som et hele. Nogle gange tager tingene desværre tid, sagde Mette Frederiksen på DR.

Fra sin sorte lædersofa i parcelhuset i Herlev er Kjeld Hansen glad for, at hans elskede parti er vågnet op til virkeligheden.

– Det er rart. Det er et ønske, jeg har haft i mange år. Der er kommet en større forståelse for problemerne i virkelighedens verden, fortæller han.

I årenes løb blev han kaldt både det ene og andet, af sine partifæller. Men mest ondt gjorde det, da en partifælle mente, at han ikke var rigtig socialdemokrat. Det til trods for at han høstede den ene valgsejr efter den anden.

Her på hotellet fornemmer vi en vis sammenhæng i Socialdemokratiets pludselige sporskifte og så det forhold, at nestor Mogens Lykketoft feriere over i New York med tilhørende skattefri million indkomst og flyvninger på 1’class.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s