Ligestillingsproblem

På BT.dk sætter Steen M. Andersen direktør for den danske afdeling af den internationale multinasser organisation UNICEF ligestilling i perspektiv. Muhammedanske ægteskaber med 13/14 til 18 årige pigebørn skal åbenbart respekteres som et led i FNs arbejde med at muhammedanisere planeten. Man kunne også være venligere nemlig ved at stille det op med den vinkel, at når nu ældre muhammedanske mænd må indrejse til evig forsørgelse medbringende deres børneægtefælle, så må vi da i ligestillingen (løgneord for kulturmarxistisk feminisme) gode sag sørge for, at yngre muhammedanske mænd får stillet et ligeledes yngre etnisk dansk pigebarn til rådighed. I det mindste i et såkaldt midlertidigt muhammedansk ægteskab, det såkaldte Mut’a-ægteskab. Fra artiklen:

København: Når Unicef er imod såkaldte barnebrude handler det om, at tidlige ægteskaber ofte holder kvinderne nede og hindrer ligestilling. Det fortæller generalsekretær for Unicef i Danmark Steen M. Andersen.

Mandag kom det frem, at der i danske asyllejre findes flere såkaldte barnebrude, piger under 18, der er gift væk.

Han fortæller, at det egentligt ikke burde overraske, at der nu kommer barnebrude til Danmark. Fænomenet er nemlig voksende i Syrien og de flygtningelejre, der ligger omkring landet.

– Vi ved ikke, om man juridisk kan blande sig i ægteskaberne. Men man skal være opmærksom på pigernes tarv, og om de får mulighed for at uddanne sig og være aktive i samfundet, siger Steen M. Andersen.

mht de ansatte, herunder Steen M. Andersen, hos UNICEF Danmark så betaler de, helt i organisationens ånd, naturligvis ikke skat i danmark:

160126 unichef skattefritagelse

Link til SKAT, her.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s