00B melder sig ud af V

Den i MSM så ofte optrædende enabler af naziislam 00B – B for Bonnichsen alias Hans Jørgen Bonnichsen – melder sig i lighed med flere andre ud af Venstre pga menneskesynet og tonen. Og jo, Alternativet og Radigalningene er rette opholdssted for disse personager vi ser dryppe ud af V og S fortiden. En skam det ikke sket +20 år siden. Til BT.dk supplere 00B sin udmelding på FB således:

Her erkender han, at det har været en svær beslutning at melde sig ud af Venstre, men at den har været undervejs længe. Tirsdagens vedtagelse af asylstramninger var blot dråben, der fik bægeret til at flyde over.

»På et tidspunkt går man ind i en dødssituation i forhold til det liberale menneskesyn frisind, som jeg har. Det var ellers det, som i hvert fald karakteriserede Venstre, da jeg for 10-15 år siden meldte mig ind i partiet.

Samme steds, BT.dk, kan man om holdningen hos Venstres medlemmer og vælgere læse bl.a. følgende:

Interne meningsmålinger i Venstre viser tværtimod, at partiets vælgere og medlemmer er meget enige i den førte udlændningepolitik, og at de politisk ligger præcis, hvor integrationsminister Inger Støjberg ligger.

Det erfarer BT fra kilder i Venstre og kilder med stort kendskab til Venstre. Kilderne udtaler sig dog kun på betingelse af anonymitet.

BT skrev i mandags, at mange i Venstre er begyndt at se Inger Støjberg som et godt bud på en ny formand efter Lars Løkke Rasmussen i stedet for Kristian Jensen. Og ifølge de målinger, BT har kendskab til, rammer hun Venstres nuværende vælgere bedst med sin politik.

Hvilket illustreres med følgende mapping af det politiske spektrum:

160127 politisk grafik kort.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s