Kritik fra FN

På propaganda mediet DDR blæses det op, at nogle flytningadvokater har formået at få FN til at kritisere Danmark. DDR skriver bl.a.:

Danmark får stadig oftere kritik af FN, når det gælder flygtninges menneskerettigheder, skriver Information.

Ifølge en opgørelse fra integrationsminister Inger Støjberg (V) har de forskellige FN-komitéer på menneskerettighedsområdet alene i andet halvår af 2015 afgjort 15 klagesager og udtalt kritik i de otte, hvor de danske asylmyndigheders øverste instans, Flygtningenævnet, har truffet afgørelse.

Til sammenligning udtalte FN-komitéerne kun kritik i fire af i alt 15 sager i hele perioden fra 2004 og til med første halvår af 2015.

– Det er selvfølgelig ikke ønskværdigt, at FN-komitéer udtaler kritik af afgørelser truffet af de danske myndigheder, skriver Inger Støjberg til Folketingets Integrationsudvalg ifølge Information.

Ønskværdigt eller ej, det er flintrene ligegyldigt hvad tilfældige personer der sidder i FN mener om dette eller hint. Således har regeringen ovre i Absurdistan, tidligere kend som Sverige, netop, i følge et Al-Ritzau telegram på JP.dk, sat på plads hvad der er indlysende. Fra telegrammet:

FN-panelets vurdering har været kendt af den svenske regering i to uger.

– Regeringen konstaterer, at arbejdsgruppen har foretaget en anden vurdering end de svenske myndigheder, hed det i en pressemeddelelse fra den svenske regering i Stockholm torsdag.

FN-panelet kritiserer som regel lande, hvor menneskerettighederne undertrykkes – blandt andre Saudi-Arabien, Iran og Myanmar.

– Sverige er ikke juridisk bundet af panelets vurderinger, men de kan få en vis juridisk betydning, siger en talskvinde for Sveriges udenrigsministerium, Anna Ekberg.

Assange tog i 2014 kontakt til FN-panelet og orienterede om sin sag. Han siger, at hans fysiske og mentale helbred er blevet stærkt forringet.

Omtalte hr. Assange er mand og af kaukasisk race.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s