EUSSR top i tyrkisk bad

Et af elementerne i den såkaldte syriske flygtninge krise er, at tyrkiet benytter lejlighed til at føre jihad ved at sende sende muhammedanske tropper ind i EUSSR. Tanken er vel at de kan bevæbnes på et senere tidspunkt.

Det vides i øvrigt at tyskland og tyrkiet har langvarige nære relationer der rækker længere tilbage end det armenske folkemord, det vil sige fra før WWI. Så man må gå ud fra, at Den Gale Kansler i Berlin er involveret på den ene eller anden måde. I hvert fald er hun en varm fortaler for, at støst mulige antal muhammedanere sluse ind i EUSSR under dække af at skulle være flygtninge.

Den Gale Kansler træner fredsommelig strækmarch i Freie Deutche Jugend:

merkel-17-zivilverteidigung

På document.dk har Hans Rustad en gennemgang af mødet mellem de tre, Tusk, Juncker (nazist søn) og Erdogan. Rustand skriver bl.a.:

Referatet viser at Erdogan truet med å la Europa bli oversvømt av migranter. Samtidig førte han en en sjikanerende tone, særlig mot Juncker som han beskyldte for å vise ham manglende respekt.

EU sentralt har hverken ville bekrefte eller dementere referatet.

The account of the meeting, in English, was produced in facsimile on the website. It does not state when or where the meeting took place, but it appears to have been on Nov. 16 in Antalya, Turkey, where the three met after a G20 summit there.

Truslene virker troverdige. Det er jo den politik Erdogan har fulgt. Han har gjort alvor av truslene.  At Erdogan skulle ha sjikanert og ydmyget EU-lederne er heller ikke usannsynlig. Erdogan minner mer og mer om en sultan. Dette er som at lese reiseskildringer fra 200 år tilbake.

Europeere bør mærke sig Erdogans holdning til Europa. Han ønsker at ydmyge europeerne på samme måte som han ydmyger Juncker.

Flyktningene er et middel Erdogan kan bruke. Rapporter sier at tyrkiske myndigheter ikke har gjort noe seriøst forsøk på at standse smuglertrafikken.

Det omtalte papir fra mødet faldt UH over på Zero Hedge og gengiver det i fuld længde, her. Det er oprindeligt fundet af euro2day.gr:

Klik for læsbar størrelse.

En googling af “lars løkke” merkel mød giver bl.a. dette resultat, her.(Løkke vil alligevel tage de flygtninge Den Gale Kansler sender frem)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s