Politiker…?

BT.dk fortæller i dag, i neutrale vendinger i person omtalen, at en politker fra multinasser partiet Enhedslisten og kulturordfører for partiet, vil have posten for apanage til Kongefamilien efterset. Fra artiklen:

Hvis det lykkes at få solgt den 365 kvadratmeter store luksusvilla på ydre Østerbro, som grevinden modtog kvit og frit fra Prins Joachim i forbindelse med deres skilsmisse, vil den tidligere prinsesse kunne se frem til endnu en kæmpegevinst.

Og det bør give anledning til en fornyet debat om de kongeliges økonomiske særstatus, mener folketingsmedlem og kulturordfører for Enhedslisten Søren Søndergaard»Hele systemt omkring apanage og den skatteyderbetalte bistandshjælp til de kongelige bliver jo mere og mere ekstrem i takt med alle deres skilsmisser. Det er jo efterhånden ikke til at holde styr på,« mener ordføreren.

I netop den her sag burde burde BT gøre opmærksom på, at Enhedslisten tidligere har optrådt med hadkampagner, under overskriften “multinasserne” om skattebetalen danske virksomheder, samtidig med man føre kampagnerfor flere skattepenge til dubiøse såkaldte NGOer. Desuden kan man frygte, at Søndergaard der er en kendt kommunist og anti-jødisk aktivist er ude i et race motiveret ærinde, idet omtalte grevinde er af blandet (kaukasisk/kinesisk) herkomst.

Søndergaard til en anti-jødisk demonstration:

150817 lykketoft søndergaard terror demo 2006 aug

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s