Igen: Racisme udeladt i 266b dom

Til gengæld ser det ud til, at underliggeren for hvornår mundkurvs bestemmelsen kan anvendes er rykket ned ad.

Ole Flemming Nielsen er blevet dømt for at omtale islam i ikke flaterende vendinger. Helt præcist finder retten, at følgende er en overtrædelse af straffelovens § 266b. Fra dommen:

“…ideologien Islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som Nazismen. Den massive indvandring af Islamister her til Danmark, er det mest ødelæggende det danske samfund har været udsat for i nyere historisk tid”.
Med hensyn til hvad justitsvæsnet kan tilskrives, så skal man være opmærksom på, at ved en domsmandssag medvirker to domsmænd, og at der sker frifindelse hvis enten 1) de to domsmænd ikke vil dømme skyldig eller den juridiske dommer alene ikke vil dømme skyldig. Modsætnings vis kan det sluttes, at i hvertfald den ene domsmand og den juridiske dommer har tilsluttet sig “skyldig”.
Så konklusionen er vel, at man som debatør og informant angående væsentlige samfundsanliggender altid når anliggendet er islam, understreger at islam er en fredelige religion. I hvertfald for nogle de fleste muhammedanere.
Og vi glæder os igen over, at i såvel rettens egen omtale og i selve domme finder man ikke ordlyde såsom “sag om racisme” “skyldig i racisme” og lignende. Det gør man tilgengæld i rigt mål i løgnefabrikanten Al-Ritzaus og alle mulige andre medier og kommentatores omtale.
Til gengæld græmmes vi over, at man tilsyneladende anvender gummiparagraffen 266b til igen at trykke en norm med begrænset tilslutning og som end ikke er blevet prøvet ved f.eks. en folkeafstemning igennem ved en syndflod af afgørelser i bunden af det juridiske hirearki. Nemlig normen om, at islam skal omtales som fredelig ellers bliver man straffet for, at modsige at det multikulturelle er “godt”.
Links:
Flemming Nielsens FB.
Document.dk, her og her.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s