Typisk socialdemokratisk

Løgne, had og forstillelse synes, at være almindelige ingredienser i den kommunikation, der udgår fra Socialdemokraterne. Tirsdag blev der holdt afskeds reception for den berygtede skatte platugle og politiske fallent Helle Thorning.

Som bekendt kan socialdemokraterne ikke udstå Dansk Folkeparti i almindelighed og Pia K. i særdeleshed. Ikke desto mindre blev man fornærmet over, at Formanden for Folketinget IKKE dukkede op til receptionen.

Der er blot den hage ved det, at socialdemokraterne hverken havde sendt en invitiation til Formanden for Folketinget eller Pia K. personligt. Det socialdemokratiske had mod DF og Pia K. taget i betragtning, er det forstillelse i ekstrem grad at beklage sig over Pia K ikke dukker op, uanset hvad Pia K. eventuelt måtte have været klar over via andre kilder. Fra BT.dks artikel om sagen:

Fjendskabet mellem Pia Kjærsgaard (DF) og Helle Thorning-Schmidt (S) varede til det sidste. Da landets tidligere statsminister, Helle Thorning-Schmidt tirsdag holdt afskedsreception på Christiansborg, glimrede Folketingets formand, Pia Kjærsgaard ved sit fravær.

Socialdemokraterne fortæller, at alle folketingsmedlemmer var inviteret og det blev bemærket, at Folketingets formand ikke fandt tid til at kigge forbi, fortæller det socialdemokratiske folketingsmedlem, Christian Rabjerg Madsen.

Socialdemokraternes Partisekretær Jan Juul Christensen var afsender på invitationen, og han afviser, at Pia Kjærsgaard ikke var inviteret.

»Det kommer an på, hvordan man definerer det. Alle folketingsmedlemmer var inviterede i og med, at invitationen har været opslået på folketingsmedlemmernes intranet. Derudover har vi sendt invitationen til partilederne, men ikke separat til Folketingets præsidium.«

»Det er simpelthen ikke korrekt. Partierne kan selv lægge opslag på intranettet, men vi er også gerne behjælpelig, hvis vi bliver bedt om det. Det kræver blot, at man sender det til ‘intranet-redaktøren’ eller til vores særlige postkasse.  Vi har været det hele igennem og vi har intet modtaget«, siger Finn Thørngren Sørensen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s