Intet nyt hos Samarbejds-Politiken

En af Lidegaardklanens muntre døtre, Bo Lidegaard, søn af Lidegaardklanens matriak, den islamofile venstreekstremist og fhv. sjovnalist på DDR, kendt bl.a. fra Bedsteforældre for asyl, Else Lidegaard, er blevet fyret pga uduelighed som chefredaktør på den berygtede fabrikant af fiskeindpakningspapir, Samarbejds-Politiken. Som altid når det drejer sig om de interne forhold i den pludrende parasitklasse holdes de indendøre på linie med bukser der er blevet skidt i. Det fremgår dog, at Lidegaard fortsætter som skribent og anmelder på Samarbejds-Politiken. Med andre ord; Han er ikke fyret i “Bad Standing”.

De kvaliteter man fremhæver hos Lidegaards afløser, Christian Jensen, (nu fhv. chefredaktør for Des-Information) er, fortælles det hos TV2nuss:

 – Christian Jensen forener en dyb journalistisk faglighed med enestående lederegenskaber. Han mestrer både den undersøgende journalistik, den intelligente analyse og den engagerende formidling – uanset om det er på papir eller digitalt. Og igennem årene på Information har Christian vist en uforlignelig evne til at inddrage og aktivere læserne, siger Stig Kirk Ørskov.

Modsætningvis konkludere vi, at Lidegaard er blevet evalueret, og man er kommet til den konklusion, at han ikke besider en dyb journalistisk faglighed med enestående lederegenskaber, og at han ikke mestrede hverken den undersøgende journalistik, den intelligente analyse  eller den engagerende formidling – uanset om det er på papir eller digitalt.

Om den nye chef for fiskeindpakningspairet notere vi os efter et hurtigt kig i arkivet, at han i spørgsmålet om muhammedansk indvandring er helt på linie med Lidegaard når det handler om løgnagtighed, naivitet og dumhed.

Et par citater fra den seneste måneds tid:

Terrorens tabere

Allerede onsdag, dagen efter terrorangrebet i Bruxelles, meddelte den polske premierminister, Beata Szydlo, at regeringen i Warszawa nu afstår fra at tage imod 7.000 flygtninge, landet ellers havde indvilget i at modtage via EU’s fordelingsaftale.

Heldigvis står Polen fortsat alene med sit flygtningestop, men man kan frygte, at andre EU-lande efter Bruxelles-angrebet i endnu højere grad vil forsøge at slippe uden om at modtage flygtninge.

Dilemmaet er ægte, og der findes ingen nemme svar på de svære spørgsmål. Ingen regering kan leve med risikoen for selv at give potentielle terrorister asyl.

Den vanskelige balancegang udfordres blandt andet af opsigtsvækkende oplysninger om, at i omegnen af 400 IS-krigere de seneste måneder skal være indrejst eller trænet i Europa. Oplysningerne stammer fra nyhedsbureauet AP og er baseret på anonyme sikkerhedskilder.

Udsigt fra Lesbos

Men mindre heldig er tilsyneladende den radikale leders evne til at aflæse de faktiske forhold på de græske øers strande og i de overfyldte flygtningelejre.

Morten Østergaard glæder sig ifølge Berlingske over, at »vi endelig har set de første skridt i retning af det, vi hele tiden har arbejdet for – nemlig at de europæiske lande i fællesskab tager hånd om den krise«.

Det er bestemt glædeligt, at EU langt om længe har indgået en aftale om at omfordele flygtninge til europæiske lande. Men problemet er blot, at den politiske aftale foreløbig ikke er omsat til konkret virkelighed for flygtningene på de græske øer.

Hvad enten Christian Jensen nu vil satse på journalist håndværk eller forsat islamofil regim propaganda, så udelukker det ene det andet.

Snaphanen har noget højere forhåbninger til Christian Jensen end vi tillader os at have her på stedet.

NewSpeeks Jeppe Juhl har den kommentar om Thøger Lidegaard:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s