Terrorist om alkohol til jul

Den norske terrorist Lars Gule mener åbenbart, at vi skal invitere muhammedanere med til fejringen af julen, hvorfor vi passende kan droppe alkoholiske drikke og invitere de af forrædder politikkerne indkaldte “gæster”. BT lægger spalter til tossens udsagn og giver ham status af islam(isk) “ekspert”. Fra artiklen:

Så enkelt lyder det fra den norske islamekspert, filosof og samfundsdebattør, Lars Gule.

»Det norske alkoholforbrug er langt fra normalt i mange andre lande, og det gælder ikke bare muslimske lande,« siger han og uddyber:

»Madvaner og skikke omkring det at drikke alkohol kan skabe barrierer. Mange vil ikke engang sætte foden i en bar, fordi det er et sted, hvor der serveres alkohol.«

Ifølge ham kan det nemlig være med til at give selv samme folk lyst til at deltage i andre arrangementer senere hen, som de ellers ikke ville have haft interesse i, siger han.

Det norske Inkluderings- og mangfoldsdirektoratet oplyser, at norske kommuner skal forvente at modtage 18.000 flygtninge i løbet af næste år.

Wiki opslaget fortæller, at Gule i 1977 blev idømt 6 måneders fængsel for besiddelse af 3/4 kilo plastics sprængstof. Efter al sansynlighed tiltænkt jøderne. Opslaget her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s