Straf virker iflg. Waffen-SF

De stærkt islamofile røde nazier i Waffen-SF kræver nu hårdere straffe. Det er naturligvis ikke kriminelle udlændninge, der skal mødes med udvisninger, her går partiet formentlig fortsat ind for guitarterapi under supervision fra psykologer. Derimod skal “skattesnyd” mødes med ubetingede fængselsstraffe og øget mulighed for varetægtsfængsling, og formentlig også en sænkning af kravene til beviser. BT.dk fortæller via løgnefabrikanten al-Ritzau:

Straffen for at snyde i skat skal være langt hårdere end nu, og muligheden for at fængsle skatteunddragere skal øges.

– Der er al mulig grund til at tro, at strengere straffe virker mod økonomisk kriminalitet. Skatteunddragelse sker jo med hjælp af højt betalte rådgivere, der uden tvivl også orienterer om risikoen for at blive opdaget og straffet, skriver hun [Lisbeth Bech Poulsen] i en mail.

Nå, men hvis Waffen-SF virkelig skulle være ude i andet end sædvanlig venstreekstrem populisme, så kan man jo håbe på, at Waffen-SF også kan se det nyttige i f.eks at straffe jihad-voldtægter efter fortjeneste og uden den domstols indførte, og fra politisk hold sanktionerede, “muhammedaner i gernings øjeblikket” rabat på straffen. – For øvrigt er det jo i henhold til de røde naziers egen logik “racisme”, at tro på at f.eks. straffe skal afpasses efter etnisk baggrund.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s